Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 278 Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 08:54
Faranir napisał/a:
TLC to nie Tables Ladder Chairs tylko The Last Cristal.
Wiem
Tylko chodzi oto że w menu masz ,,wyjdź z TLC (The Last Cristal) a w menu końcowym jak umrzesz masz ,,wyjdź z TR (tomb rider").
Więc lepiej w oby dwóch dać TRTLC (tomb rider The Last Cristal)
Tu masz stroje
The Last Cristal:
Strój do spania:
Suknia:
Strój zimowy:
Strój Legenda/Pływacki:
Bielizna:
Stroje dodatkowe:
Amanda (przeciwnik w TR Legenda):
Demon:
________________________ User bez ostrzeżenia to jak żołnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostał ostrzeżenie
Nie liczy się ilość postów tylko ich jakość ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %
Wszystkie są ulepszone, oglądałem dużo tutków. Wszystkie lokacje są inne niż na poprzednich screenach więc na tamte radze nie patrzeć, jeżeli nie chcecie dostać zawału Aktualny z tych wszystkich jest ten domek na Addagonie.
Dla mnie tylko odrobinę lepszy. Można by lepiej zapełnić mapę.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: z NukeTown
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 19:26
Co do tych strojów może jeszcze dres xD Takto stroje ładnie wyglądają ale czy mógłbys zrobic jeszcze jeden strój a mianowicie dres (tak dla mnie prosze ) A i stroje jak widacc je z tyłu to ucinają kite
Wbec tego będziemy przenikać przez ściany, bo drzwi nie widzę... Chyba, że te pokoje u góry to owo piętro, tyle, ze wtedy kłania się nam pani Perspektywa...
Edit: I co to za niebieski pasek w lewym górnym w (?)kuchni?
A masz zamiar poprawić błędy na stronie i uraczyć nasze spragnione oczęta widokiem nowych screenów? Bo na ten jest tylko jeden, za to przybyło czegoś innego - literówek i błędów na stronie. Serio, przepuszczaj wszystko przez Worda bo tylko się ośmieszasz ze swoim pseudopoważnym serwisem...
Mam pełną wersję gry TLC. Pierwsze mapki są zrobione jak jeszcze nie oglądałem tutków więc można mdleć xD. Następne są już nieźle wykonane. Przynajmniej według mnie, ale to wy oceniacie. To moja pierwsza gra i nie wyszła zbytnio. Obiecuje, że następna będzie już dwa razy lepsza, że nikt nie omdleje .
Wiem, że pojawią się negatywne komentarze. Ale gdy zagracie na przykład w Ghanie czy w innych mapkach to "może" wam się spodobać. Jeżeli ktoś przejdzie to może wrzucić screena.
Ściągnąłem demko, nad mapping'iem się nie wyrażę ponieważ będzie on taki jak na górze, nie usunąłeś tła z ikon (iconset'u) Ogień w piecu nie ma stałej animacji... W wielu miejscach są nie doróbki typu brak ściany itp. A gdy chcę "opuścić dom Lary" zaraz po przenosi mnie do menu LoL... Mógł byś to poprawić. Ogólnie menu daje radę, ale okno umiejętności zastąpiłeś "---------------" co gdy w to wchodzimy otwiera się nam okno...
Pewnie dosyć chaotycznie to napisałem i nie zrozumiesz części...
________________________ Szukam kogoś do grania ze mną w Minecraft Multiplayer przez Hamachi - coś więcej w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum