Gra zostaĹa podzielona na dwie czÄĹci, poniewaĹź w czÄĹci drugiej muszÄ zastosowaÄ inny silnik niĹź tej w pierwszej. Gdyby ktoĹ zauwaĹźyĹ jakiĹ bug proszÄ o napisanie,a niezwĹocznie wydam patch'a!
FABUĹA:
Lara uciekajÄ c z ĹwiÄ tyni Addagon, dostaje siÄ do maĹego miasteczka Tickledank. Tam odkrywa magiczny posÄ g, ktĂłry cofa naszÄ bohaterkÄ w przeszĹoĹÄ. Okazuje siÄ, Ĺźe mama Lary skrywaĹa pewien sekret. Magiczny sekret. Panna Croft chce dowiedzieÄ siÄ wiÄcej o sekretach mamy grzebiÄ c jej w dzienniku. Po rozmowie z Winstonem lara dowiaduje siÄ o Ĺmierci technika. OkaĹźe siÄ, Ĺźe Natla caĹy czas czai siÄ za nami psujÄ c nam wszystko co zrobimy.
SCREENY:
Sypialnia:
Spoiler:
Jadalnia:
Spoiler:
Przed rezydencjÄ w Surrey:
Spoiler:
Biblioteka i MaĹy Salon:
Spoiler:
Wyspa Adddagon:
Spoiler:
Pierwsza Zagadka:
Spoiler:
PosiadĹoĹÄ z Surrey jest wzorowana na tej z gry Tomb Raider 3 w 99%. Czekam na opinie. Wszystko na screenach moĹźe siÄ jeszcze zmieniÄ. W grze bÄdÄ odblokowywane nowe pistolety i stroje za odnalezienie artefaktĂłw lub osiÄ gniÄcie danego poziomu.
Ostatnio zmieniony przez Ayene Pią 29 Kwi, 2011 11:54, w całości zmieniany 2 razy
Brawoooo! Nareszcie nauczyĹeĹ siÄ robiÄ mapy! Moje gratulacje!
Co prawda basen w sypialni trochÄ mi nie pasuje, ale z perspektywÄ jest lepiej - nie gra tylko jedno: Z salonu do biblioteki przechodzisz po schodach? Skoro tak, to czemu nie zmienia siÄ poziom Ĺcian?
FabuĹa jak dla mnie troszkÄ... Dziwna, ale moĹźe w serii TR takie sÄ , nie wiem, nie graĹem :)
GdybyĹ kiedys zagraĹ w TR to byĹ wiedziaĹ, Ĺźe Lara ma maĹy basen w Ĺazience obok sypialni
Tutaj daje mĂłj screen do baseniku w Ĺazience z TR3, Ĺźe ma
Zwracam honor :)
Mi mapy nadal nie odpowiadaja, wszystko jest zbyt kwadratowe. Fabuly nie chcialo mi sie czytac. Moglbys zalatwic inne tilesetsy niz rtp. sorka za brak polskich znakow, ale nie ma ich na tym ang. kompie.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Wiesz, trudno o okrÄ gĹe pokoje
Co do RTP, to nie wymagajmy zbyt wiele, waĹźne, Ĺźe sÄ sufity. ChoÄ jeĹli ja miaĹbym juĹź siÄ czego czepiÄ, to zwieĹczenia Ĺciany na zewnÄ trz rezydencji, to wpadanie w czerĹ niezbyt tam pasuje...
ChociaĹź... RTP jest zmienione! A przynajmniej jest tileE, bo widze niestandardowe okna, fortepian, krzesĹa, telewizor...
"Na trolla pewne sÄ tylko dwie pewne metody, jedna samopowtarzalna i druga, wymagajÄ ca przeĹadowania rÄcznego."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum