Wiem co powiecie!"JESTEĹ ZBYT NIEDOĹWIADCZONY ĹťEBY ZROBIÄ GOTHICA W RPG MAKERZE..."
Ale mimo to mam proĹbÄ!ProszÄ o paczkÄ muzyki z GOTHIC 1 i GOTHIC 2.
I jeszcze title.
ProszÄ Ĺźeby na tym obrazku zamiast "GOTHIC II" ,pisaĹo "GOTHIC TALE"
Spoiler:
MĂłgĹby ktoĹ jeszcze zmieniÄ wymiary na takie jakie powinno mieÄ Title w RPG MAKER VX.
I Ĺźeby nie zaĹmiecaÄ mam pytanie: Jak zmieniÄ ikonÄ gry z "tej figurki konia na innÄ "?
Dam POMĂGĹ.
Nic nie znalazĹem na temat tej ikonki. Zawsze moĹźesz zrobiÄ skrĂłt Pliku "Game", a wtedy prawym-wĹaĹciwoĹci-wybierasz zakĹadkÄ skrĂłt- zmieĹ ikonkÄ i wybierasz ĹcieĹźkÄ do twojej ikonki;]
Tutaj znajdziesz przykĹadowÄ ikonkÄ, ktĂłrÄ dla Ciebie stworzyĹem, a Tutaj Muzyka z Gothic I-II-III ;]
kocham ciÄ!!!xD
dzieki wielkie znĂłw pomĂłgĹ
CrasheR - zostaniesz grafikiem mojej gry?plis! www.gothictale.vgh.pl
PODSUMOWANIE:
1.Title - jest
2.Ikona - jest
3.Muzyka - jest
4.CrasheR - cudotwĂłrca
5.CrasheR - dwa razy pomĂłgĹ w temacie
6.CrasheR - thx wielkie ,pogadamy na gg bo mam zablokowane PW, moje 8260112
7.Moderator - nie zamykaÄ tematu ,bo ktoĹ jeszcze moĹźe mieÄ jakieĹ materiaĹy
Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Czw 24 Lut, 2011 12:55
Ja go trochÄ znam i nie liczcie na dobre mapy. No chyba, Ĺźe siÄ poduczyĹ. Ale w to wÄ tpie. To jest nawet osoba ktĂłra byĹa na tym forum. Nazwy nie powiem.
nie marwcie siÄ!w mapach pomoĹźe Darkonix.
FABUĹA : zaczyna siÄ podobnie do gothic 1 ,ale juĹź później zacznie siÄ znacznie inna histroia.juĹź mogÄ powiedziÄ ,Ĺźe bÄdÄ kasty takie jak np. paladyn innosa i paladyn ĹniÄ cego (beliara).nowy obĂłz nie istnieje ,tylko jest ĹwiÄ tynia adanosa w pobliĹźu starego obozu.to narazie tyle do powiedzenia.w razie wÄ tpliwoĹci piszcie na oficjalnym forum :
http://gothictale.vgh.pl/forum/index.php
miĹej zabawy.byÄ moĹźe dziĹ lub jutro bÄdzie moĹźna pobraÄ z tej strony beta wersjÄ.
Edit: 24.02.2011 16.30
Pierwsze mapy zostaĹy zrobione wiÄc moĹźna powiedzieÄ ,Ĺźe projekt wystartowaĹ jednak pojawiĹ siÄ maĹy problem.Muzyka w grze (a duĹźo jej jest) zabiera tyle miejsca ,Ĺźe zrobienie uploadu bÄdzie trwaĹo bardzo dĹugo.Mam pytanie - jak zmiejszyÄ wagÄ gry ,ale nie usuwaÄ muzyki.MoĹźna to pisaÄ na forum albo do mnie na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum