Otwarty przez: Ayene Pon 02 Maj, 2011 09:19 |
Przygoda |
| Autor |
Wiadomość |
Shlizer

Preferowany:

Pomógł: 11 razy Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 138 Skąd: /var/tmp
|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 13:55
|
|
|
|
Raczej przeciwko projektowi. To tak, jakbyś napisał nam tu swoje pierwsze w życiu opowiadanie, pełne błędów i nudy, a potem miał pretensje, że je oceniamy.
Ćwicz dalej, a na pewno do czegoś dojdziesz.. wtedy będziesz się sam śmiać ze swoich pierwszych projektów. |
________________________ Aversum Framework Demo
Aktualnie pracuję nad NSO =p |
|
|
|
Mikołaj

|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 14:08
|
|
|
|
| Ja nie mam pretensji.Niedługo się pojawi recenzja gry na twierdzy. |
|
|
|
Czeliosss

Ranga RM:

Pomógł: 49 razy Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 661 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 14:35
|
|
|
|
To nie spodziewaj sie zadowalajacej oceny. Oni bardziej krytykuja niz my Przy okazji to i ja ocenie mapy: sa bradzo slabe, cwicz. |
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered...
...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered...
...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Nie pisać, bo nie odpiszę. |
|
|
|
Mikołaj

|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 15:08
|
|
|
|
| Ja pisałem do Reptile'a.Mówił,że są dobre.A jak wam się gra nie podoba to zamknijcie temat i nieodzywajcie się. |
|
|
|
sled

Preferowany:

Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 93 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 15:44
|
|
|
|
Bez urzy, ale twój odbiór krytyki jest conajmniej żałosny - myślisz że dając coś na forum (tym bardziej pierwszy projekt) wszyscy będą wstawać i bić brawa?
Co do twierdzy nie chcę cię załamać, ale recenzje tam są duuuużo bardziej krytyczne niż tu, a skoro i na tym forum ci się nie udało to na ocenę powyżej 4niemasz co liczyć tym bardziej że i na 4 tam trzeba czymś zasłużyć....
Shlizer dał bardzo dobre porównanie z opowiadaniem i lepiej wyciągnij z niego wnioski!
Zobacz ile ciekawych projektów znajdziesz w tym dziale i sam sobie odpowiedz czy jest co porównywać do twojej pracy, albo (najlepiej) przetestuj parę sam, a wnioski same się nasuną i z biegiem czasu zauważysz co "robisz nie tak" jak każdy makerowiec
Mogę ci dać 1małe światełko w tunelu - bijesz na łeb "strażnika" czyli nie jest tak źle by nie mogło gorzej być
(kumaci wiedzą OCB) |
|
|
|
Rubicante

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 19:46
|
|
|
|
Postanowiłem ocenić twój pierwszy projekt. ( Grałem Brr. )
Fabuła: Nie jest ona za ciekawa ani wciągająca, bo szkoła to rzecz z którą mam do czynienia na co dzień, i nie odpalam gier po to aby ją w nich zobaczyć hehe. 1+/10
Grafika:
Rtp i parę niestandardowych Title. Ale mapy są zbyt puste, domy wewnątrz są za duże.
3/10
Ogółem: 2/10
Spróbuj popracować nad nową Fabułą.
Jeżeli cię uraziłem to napisz, bo staram się zawsze być szczery.
Pozdrawiam. |
________________________ Umieszczam link do oficjalnego Bloga Zwiczych Opowieści: http://zwiodimus.webnode.com/
Ściągnij wszystkie wydane przezemnie gry. Zwicza paczka, zawiera wszystkie gry z serii Zwicze Opowieści i nie tylko: https://docs.google.com/open?id=0B4N6KsFzHdTlLVB3QlUybDV5RTQ (Waga 330 mb)
 |
|
|
|
Christo

Preferowany:

Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 88 Skąd: Londyn
|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 20:56
|
|
|
|
Dobra. A więc zacznę tak. Fabuła kiepska. Podatki? Banalny tytuł gry. Mapki szkoda gadać np.: Początek gry. Czy w twoim pokoju jest tylko łóżko, kwiatki, książka i stół? W holu gorzej niż w pokoju. Do miasta się nie wypowiadam. Czyli:
Mapki: 3/10
Fabuła: 2/10
I jeszcze jedno. W tym "Pubie" pozasłaniałeś całe okna meblami. Ja bym tam dał jakąś obsługę i możliwość zjedzenia czy napicia się. |
|
|
|
Mikołaj

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 14:13
|
|
|
|
Faranir twoje projekty też nie są genialne,ale wg. mnie fabuła,że zabrali rodzinę za niepłacenie podatków jest na 4/10.W moim pokoju są szafki dwie,stolik,laptop,2 okna i łóżko.I kwiata też mam.I napisz dlaczego tytuł gry jest banalny.Sam widziałem twój projekt i się załamałem.Charset jest po prostu BANALNY.A po za tym title zrobił mi Yoroiookami.
PS.Rubicante nie obraziłeś mnie. |
|
|
|
Christo

Preferowany:

Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 88 Skąd: Londyn
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 14:41
|
|
|
|
| Nie chodziło mi o title czyli menu gry tylko pierwsza mapka |
|
|
|
Shlizer

Preferowany:

Pomógł: 11 razy Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 138 Skąd: /var/tmp
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 15:20
|
|
|
|
| Mikolaj121999 napisał/a: | | Faranir twoje projekty też nie są genialne,ale wg. mnie fabuła,że zabrali rodzinę za niepłacenie podatków jest na 4/10. | Generalnie to ten temat jest o Twoim projekcie, a nie kto ma lepszy. Tym bardziej, ze Faranir do swojego projektu się nie odnosił.
Z kolei jeśli chodzi o fabułę to tak - oryginalności ciężko odmówić, ale pomyśl - czy to jest logiczne, że dziecko budzi się samo w domu, a rodziców zamykają w więzieniu? Poszli posłusznie jak baranki nawet syna nie budząc, czy może jak namiestnicy prawa przybyli to przywalili im pałką w łeb, żeby nieprzytomnych zawieźć do więzienia? |
________________________ Aversum Framework Demo
Aktualnie pracuję nad NSO =p |
|
|
|
Mikołaj

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 15:51
|
|
|
|
Dobra jak nie podoba wam się to nie czytajcie tego tematu,zamknijcie,dalej obrażajcie mnie no dalej |
|
|
|
Piotro888

Preferowany:

Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Sty 2011 Posty: 60 Skąd: Du Weldenvarden
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 17:06
|
|
|
|
| Nikt cię nie chcę obrazić. To są ich recenzje do twojej gry, a chyba wiesz że nie każdemu musi się spodobać. Ja nie grałem bo mi się nie chce włączyć. |
________________________ WygrajGry.pl
http://wygrajgry.pl/ref/228569
Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!
Weź udział w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:
| Cytat: | - Far Cry 3
- Assassin's Creed 3
- Call of Duty: Black Ops 2
- Medal of Honor: Warfighter
- Need for Speed: Most Wanted |
I wiele innych!
Dołącz już teraz!
http://wygrajgry.pl/ref/228569 |
|
|
|
Mikołaj

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 17:13
|
|
|
|
Ja się nie obrażam tylko nie lubię tak myślałem,że będzie ciut większa ocena.
Gra działa,jest poprawka w linku,może nie masz zainstalowanego VX |
|
|
|
CrasheR

Pomógł: 123 razy Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 609 Skąd: Nibelheim
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 17:14
|
|
|
|
Jeśli chcesz aby te negatywne posty zamieniły się w coś dobrego:
1. Popraw mapy.
2. Fabuła moim zdaniem pasuje bardziej do gry w stylu Gta (wpadnij, rozwal, odbij rodzinę i do domu)
To twój pierwszy projekt?? Jeśli tak nie martw się mój był gorszy ;] |
|
Itaki

Preferowany:

Ranga RM:

Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
|
|
|
|
|
|