Nie wiem czy juĹź tego gdzieĹ nie byĹo gdyĹź przeszukaĹem tylko parÄ stron ale chodzi mi o to Ĺźeby na samym poczÄ tku gry wybraÄ imiÄ oraz klasÄ ewentualnie awatar bohatera. Nie wiem jak to zrobiÄ wiÄc proszÄ was o pomoc. Z gĂłry dziÄkuje
WiÄc to co pokazaĹeĹ na rysunku to Tak jak opisane. SiĹa broni im wiÄksza tym wiÄksze Dem.
Obrony, szybkoĹci i inteli. nie ustawiaj bo to nie do broni raczej? Bardziej pasuje do zbroi. Teraz te okno co zaznaczyĹeĹ.
Po zaznaczeniu jakiegoĹ pola, istenieje prawdopodobieĹstwo Ĺźe atak broniÄ nada na przeciwnika dany status. Czyli cios i ĹmierÄ, cios i trucizna. itp.
________________________ PracujÄ nad 2 czÄĹciÄ gry Ostatnia PowieĹÄ
FabuĹa : NiezĹa ( jeĹźeli lubicie Assassin's Creed )
Skrypty: Sporo przyznam siÄ.
Walki: DuĹźo i to trudnych!
Misje: Wiele gĹĂłwnych i pobocznych
Muzyka: Ciekawa, wpadajÄ ca w ucho
Graficzki: Kilka wĹasnych i kilka poĹźyczonych
Wzorowanie siÄ: Assassin's Creed, Final Fantasy
Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 14:28
Masz tam ukazane atak obrona inteligencja i zrÄcznoĹÄ broni. Tam gdzie zaznaczyĹeĹ to sÄ statusy jakie wywoĹuje miecz. JeĹźeli dasz + ktĂły wychodzi po naciĹniÄciu status siÄ do tego potworka dodaje. JeĹźeli zaĹ dasz - potwĂłr traci ten status po walniÄciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum