Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 18:29
Screeny By Darkonix
Witam
MoĹźe moje screeny was nie zachwycÄ ale pokaĹźe wam 2 wnÄtrza i jedno nie wnÄtrze ^^.
Nie toleruje takich wymĂłwek jak np. RTP sĹabo. Kto tak mĂłwi to znaczy, ze zamiast popatrzyÄ na mapÄ popatrzaĹ tylko na RTP. Nie waĹźne.
Spoiler:
Kuchnia
Spoiler:
Dom Bohatera
Spoiler:
Most w gĂłrach.
ProszÄ o ocenianie.
PS. JeĹźeli widzicie, ze mapy sÄ za maĹe to przenieĹcie obraz na nowÄ stronÄ.
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 18:51
Ale to psuje caĹÄ kompozycjÄ. Jakbym wĹÄ czyĹ taka mapÄ w grze z brakujÄ cÄ scianÄ to bym wyĹÄ czyĹ od razu to ;p. To znaczy nie no oczywiscie graĹbym ale juĹź minus...
PS Nie mam s z tÄ krechÄ bo mi siÄ wĹÄ cza jakis program jak to klikam ; (
Edit.: WnÄtrze dobre, solidne dobre. Nie jest jakos przepiÄkne i fascynujÄ ce ale jest dobre :D
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 20:05
@up: PrzecieĹź to wyglÄ da ohydnie i odpychajÄ co. Jakos graĹem w sporo gier i wiÄkszosÄ jednak ma te sciany wiÄc nie gadaj, Ĺźe to normalnie wyglÄ da bo dla mnie to wyglÄ da po prostu Ĺşle. Jak admini siÄ nie obraĹźÄ zarzucam linka do obrazka z goĹca - poradnik robienia mapek:
Spoiler:
http://www.goniecrm.cba.pl/images/dom4.png
CzyĹź to nie wyglÄ da lepiej? MoĹźna cos jeszcze dodaÄ i bÄdzie super.
Edit: Dobra linka nie dam bo nie dziaĹa xD Ale oblookajcie sobie tam ; p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum