Pewnego razu,MikoĹaj,mieszkajÄ cy w pewnym miasteczku,ma zadanie przyprowadziÄ do miasteczka bohaterĂłw(pomocnikĂłw)do walki z potworami,ktĂłre atakujÄ od 2 tygodni.WiÄc wyrusza do wĂłjta sÄ siedniej wioski i przyprowadza 2 bohaterĂłw.Okazuje siÄ,Ĺźe wioska zostaĹa spalona przez potwory.Trzeba pokonaÄ potwory w caĹej wiosce i powiadomiÄ wĂłjta...
Bohaterowie:
Spoiler:
MikoĹaj-jest miĹy,szczÄĹliwy,lubi pomagaÄ innym.Szuka bohaterĂłw do walki.Sam teĹź nieĹşle walczy.
Kasia-moĹźe doĹÄ czyÄ do nas jeĹli do niej zagadamy.TeĹź jest miĹa i otwarta dla kaĹźdego.
Albert-wojownik,ktĂłry jest bohaterem.Posiada mocny miecz i jest miĹy.
Maciej-Mag,ktĂłry zna zaklÄcia uzdrawiajÄ ce.Jest bohaterem.Ratuje swoich towarzyszy w walce.
ResztÄ postaci poznamy w peĹnej wersji.
Screeny:
Skrypty:
Menu na Ĺrodku zrobiĹem ja.
TrochÄ przerobiĹem sĹownictwo.
Data wydania i informacjÄ:
Gra moĹźe wyjĹÄ tak na poczÄ tku Maja.
Mapek na razie jest ok. 20.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 19:25
Co do screenĂłw polepszyĹy siÄ "trochÄ". Title teĹź dobrze wyglÄ da. Jeszcze zmieĹ windowskina i popraw opis bohaterĂłw. jakby co Na screenach czyli w mapach pozmieniaj np. tÄ kwadratowÄ trawkÄ. Chodzi o to, Ĺźe ty kwadraty robisz. :D
Rozumiem ciÄ teĹź teraz robiÄ takÄ prostÄ grÄ tyle ,Ĺźe ja uĹźyje paru skryptĂłw:)
NiedĹugo moĹźe dam zapowieÄ i teĹź bÄdziesz mĂłgĹ mnie skrytykowaÄ
Tilesety? Masz ich mnĂłstwo na forum. WindowskinĂłw rĂłwnieĹź.
Imiona nieco zbyt wspĂłĹczesne, fakt, ale lepszy "Marek", niĹź "Egrynotomucherinatran PrzepotÄĹźny Pierwszy"...
Mapki nieco (ha, nieco...) zbyt kwadratowe, las radzÄ robiÄ choÄby na tych drzewkach, ktĂłre sÄ na mojej sklejce - sÄ to normalne drzewa 2x1, ale róşne kombinacje, dziÄki ktĂłrym las nie bÄdzie przypominaĹ regulowanego przez kogoĹ parku okoĹopaĹacowego.
Ciekawi mnie teĹź, dlaczego w opisie figurujÄ "bohaterowie", a tytuĹ to "Bohaterzy"... IMO Bohaterowie brzmi o niebo lepiej, dziwiÄ siÄ, Ĺźe "Bohaterzy" nie sÄ u mnie w przeglÄ darce podkreĹleni na czerwono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum