Zamknięty przez: Nhadala Sob 15 Wrz, 2012 00:05 |
Rpg builder 3d |
| Autor |
Wiadomość |
MrBoomGood

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 292 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011 19:07
|
|
|
|
| Może ktoś zamieści ss? |
|
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
|
|
|
Angius
Nie wkurzać

Preferowany:

Pomógł: 104 razy Dołączył: 30 Paź 2010 Posty: 1276 Skąd: wROCK
|
Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 11:04
|
|
|
|
| Cóż, raz próbowałem go zainstalować i skończyło się to fiaskiem - przy próbie uruchomienia zainstalowanego już programu wyskakiwała konsola i nic poza tym... Spróbuję dziś drugi raz, mam nadzieję, że się uda, bo programik niezły (z tego, co widziałem na YT) i można by się w nim pobawić... |
|
|
Rave

Preferowany:

Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 348 Skąd: /dev/null
|
Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 11:45
|
|
|
|
Nom, programik fajny, tylko w wypadku tego programu (jak już będzie skończony) to podejrzewam, że monotonia będzie gorsza niż w grach makerowych. Ciężko bowiem zrobić dobre modele, a jeszcze dochodzą tekstury i animacja.
Także podejrzewam, że "RTP" tego programu będzie bardziej używane od tego makerowego (chociaż pewnie w końcu pojawią się alternatywne zestawy modeli). |
________________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
Używasz Windowsa 8? Jesteś łosiem.
Gość is the most intelligent person in the world. |
|
|
|
Angius
Nie wkurzać

Preferowany:

|
Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 12:07
|
|
|
|
| Heh... Zainstalowałem toto i powiem, że dość... Dziwne jest! Nie dość, że w tle wciąż pracuje konsola, to jeszcze nie da się dać fullscreena, nie można użyć połowy funkcji a jak mapę malować trawką i ścieżkami? Bladego pojęcia nie mam... Bez tutoriali z YT się nie ma co za to brać. |
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 20:57
|
|
|
|
| Angius, ta wersja, którą zapewne masz to jest Alfa. Czyli połowa funkcji wyłączona - nie zrobiona. |
________________________ MelvinClass:
|
|
|
|
Angius
Nie wkurzać

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 22 Maj, 2011 12:25
|
|
|
|
| No cóż, pobierałem z ich oficjalnej strony, więc raczej była tam najnowsza wersja (V.3.59.3)... Spróbuję pooglądać tuty i się pobawić. A nuż coś wyjdzie? |
|
|
R.I.P.

Preferowany:

Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 21:01
|
|
|
|
1 problem ...
Niemiecki według mnie to lipa ;(, nigdy się go nie uczyłem, i zawsze będę beznadziejny z tego języka . |
|
|
|
|
|