No to teraz mam dla was tak... Opis 2 Bohaterów, oraz demo! Zaczynamy od opisu bohaterów:
Bohaterowie:
Spoiler:
Imię: Shaun
Klasa: Poszukiwacz Skarbów
Opis: Shaun jest głównym bohaterem tej gry. Jest to poszukiwacz skarbów, który posiada własną wystawę, na której zarabia spore pieniądze. Jego celem stało się odnalezienie artefaktu, który potrafi cofnąć czas o kilka minut, dzięki temu można naprawić błąd, który się popełniło.
Imię: Alisa
Klasa: Mag
Opis: Alisa jest towarzyszem Shaun w jego wielkiej podróży. Z początku twierdzi, że coś takiego jak pierścień czasu nie istnieje. Przyłącza się do Shauna, gdyż nudzi jej się codzienne życie i nigdy nie przeżyła żadnej przygody.
Mam jeszcze taką prośbę, do jakiegoś moderatora. Czy może ktoś zmienić nazwę tematu na Ring of Time? I zaktualizować pierwszego posta w bohaterów i link do demka.
Czy w ogóle ktoś już ściągną tę grę i grał? Nikt nie ocenia, nie komentuje... Nowej mapy też nikt nie ocenił. Jeżeli ktoś gra/grał proszę o zgłoszenie jakichkolwiek błędów, a szczególnie literówki i ortograficzne
Yyy... Piszę, żebym z nim pogadał, a mówi mi tylko "witaj szefie" i tyle. Nie mogę wyjść z domu... Czy to koniec dema? Popraw to "z kąd" na "skąd" i jak daje śniadanie strażnikowi to dalej je mam w przedmiotach, popraw to.
Ok, Dzięki. To nie powinien być koniec dema. Jeszcze tam zobaczę wszystko i poprawię wymienione błędy.
Żeby wyjść z domu musisz poszukać w książce, która leży na stole informacji na temat artefaktów w okolicy . Teraz śniadanie powinno zostawać usunięte po tej rozmowie. Czekam na kolejne oceny i opinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum