O ile siÄ nie mylÄ nowa czÄĹÄ "hiroĹsĂłw" jest tworzona bodajĹźe przez jakieĹ norweskie studio.
Ma ono za cel dokĹadnie przekopiowaÄ caĹÄ ideÄ trylogii, czyniÄ c jÄ bardziej grywalnÄ i oprawiajÄ c w nowy, piÄkny silnik. Nowa czÄĹÄ kultowej trylogii "Might & Magic" jest dla mnie pozycjÄ obowiÄ zkowÄ . A dla was? Czy wytrzymacie do 2011? Piszcie! 2011 juĹź wkrĂłtce!
WiÄcej na ten temat moĹźna dowiedzieÄ siÄ w CDA, lub na gryonline.pl, czy tvgry.pl.
Edit: Screeny:
Spoiler:
________________________ Darmowy trial "faĹiksa" siÄ skoĹczyĹ, bo - nie wiedzieÄ czemu - cofanie czasu komputerowego juĹź nie wydĹuĹźa czasu trwania darmowej licencji... Piracka wersja ssie, antywir wykrywa mi w niej trojana... coĹ nie ufam reptilowi. ZaĹźywam kursiki z Javy =]
heroes 6 ? , hm wiedziaĹem Ĺźe musiaĹ kiedyĹ powstaÄ , tzn powstanie :D
nie mogÄ siÄ doczekaÄ , jak dobrze pĂłjdzie to jÄ kupie.
Odrazu mĂłwiÄ Ĺźe grÄ polecam , bardzo dobra i wciÄ gajÄ ca gierka , ja graĹem we wszystkie czÄĹci , ale trzecia czÄĹÄ moim zdaniem dotychczas jest najlepsza.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 29 Skąd: z mojego komputera
Wysłany: Pon 25 Paź, 2010 14:37
Wszyscy mĂłwiÄ , Ĺźe trzecia czÄĹÄ najlepsza! Bez dwĂłch zdaĹ podzielam tÄ opiniÄ. Sam u siebie na pĂłĹce mam Heroes 5 i 3 ("trĂłjkÄ" dostaĹem gratis, gdyby jej nie dodali, nie kupiĹbym "piÄ tki"). I muszÄ przyznaÄ, Ĺźe mimo starej i obskurnej grafiki ta gra "ma to coĹ".
________________________ Darmowy trial "faĹiksa" siÄ skoĹczyĹ, bo - nie wiedzieÄ czemu - cofanie czasu komputerowego juĹź nie wydĹuĹźa czasu trwania darmowej licencji... Piracka wersja ssie, antywir wykrywa mi w niej trojana... coĹ nie ufam reptilowi. ZaĹźywam kursiki z Javy =]
OsobiĹcie jestem wielkim fanem trzeciej czÄĹci gry, kocham teĹź piÄ tÄ czeĹÄ czwarta jak dla mnie wypadĹa Ĺrednio, myĹlÄ Ĺźe jak tylko siÄ pojawi to pokocham jÄ jak 3 i 5.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 278 Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Nie 23 Sty, 2011 09:46
6 bÄdzie super ! 3 czÄĹÄ bya najlepsza, 4 ok tak jak 2 i 1 a byĹa fajna. Teraz napiszÄ otym co wiem o tej grze:
RASY I POTWORY:
Ujawniono 4 rasy:
- Ludzie/PrzystaĹ
- Orkowie
- Sylvan/Elfy ???
- Nieumarli/Nekropolia
- Demony/Inferno
I znamy jednostki
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
www.tawerna.biz
FABUĹA:
Spoiler:
ArchanioĹy siÄ buntujÄ i zbierajÄ armiÄ do odboju krĂłlestwa (coĹ takiego).
________________________ User bez ostrzeĹźenia to jak ĹźoĹnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostaĹ ostrzeĹźenie
Nie liczy siÄ iloĹÄ postĂłw tylko ich jakoĹÄ ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %
E tam, wiesz o co mi chodzi. To juĹź nie to samo co kiedyĹ. Wtedy jak siÄ siedziaĹo po kilka osĂłb przed jednym monitorem... to byĹo coĹ ^ ^ teraz, grajÄ c w te wszystkie nowsze czÄĹci czĹowiek nie odczuwa tego samego wraĹźenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum