Pewnego dnia chĹopak, o imienu Shadon obudziĹ siÄ w nieznajomym mu miejsu. ByĹ to las, wokóŠktĂłrego znajdowaĹ siÄ wulkan. Tam znalazĹ zaĹ tajemniczy przedmiot, dziÄki ktĂłremu odnalazĹ drogÄ do miasta Kodomo. Jako jedyny widziaĹ tam Wrota, ktĂłre zaprowadziĹy go do nieznanego mu miejsca - Boido (Pustki). Nie byĹo tam nic, poza drzwiami, ktĂłrymi wszedĹ. W nocy znalazĹa go grupa przestÄpcĂłw, ktĂłra odebraĹa mu magiczny przedmiot. Od tego momentu przestaĹ widzieÄ Wrota. RozpoczÄ Ĺ poszukiwanie informacji o tym, co zobaczyĹ. Czy uda mu siÄ rozwikĹaÄ tajemnicÄ? To zaleĹźy wyĹÄ cznie od ciebie.
Postacie:
Spoiler:
Mam plik z opisanymi postaciami, ale jest to tylko dla mnie, Ĺźebym siÄ poĹapaĹ. Ĺadnie wykonanÄ tÄ pozycjÄ wykonam w przyszĹoĹci.
Screeny:
Spoiler:
Na razie nie ma, gdyĹź byĹyby na siĹÄ, poniewaĹź nie mam tak naprawdÄ z czego ich robiÄ (nie dosĹownie)
Dema:
Spoiler:
The Legend of the Blood Prealfa 1.0 - koniec wrzeĹnia.
Team:
Spoiler:
- Ja
Do teamu przyjmÄ prawie kaĹźdego, nawet jakbym miaĹ kogoĹ poprawiaÄ. (bo i tak zawsze Ĺatwiej jest np. poprawiÄ mapÄ niĹź jÄ robiÄ od poczÄ tku)
________________________ PotrzebujÄ mappera do gry!
PoszukujÄ kazdego kto chcialby uczestniczÄ w projekcie. A mapper jest potrzebny najbardziej, poniewaĹź przyznam siÄ, ze robienie map nie wychodzi mi najlepiej. RobiÄ je po prostu dlugo i nie sÄ najlepsze.
________________________ PotrzebujÄ mappera do gry!
Wpierw wypadaĹoby pokazaÄ te mapy. ZapowiedĹş nawet nie zgodna z regulaminem ^^
A mappingu trzeba siÄ uczyÄ duĹźo dĹuĹźej niĹź "dĹugo". No, ale nie moĹźna mieÄ wszystkiego ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum