WTF ? 40 map i półgodziny gry ? I jeszcze to porównanie do Gothicka. Może trochę za wysokie progi ? Gdyby nie ten czas gry, to jedna z ciekawszych gier.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 236 Skąd: ty się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 08:07
Solo Lee napisał/a:
Ja wymienię 5 wad abs:
1) RUBY
2) RUBY
3) RUBY
4) RUBY
5) RUBY
Dlaczego usunąłeś skile?Walka będzie ograniczała się do bezmyślnego naciskania jednego klawisza?Jeszcze tylko w kilka takich gier pogram i moja klawiatura zostanie bez klawisza ataku.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 12:52
Moim zdaniem ta gra z Skillami będzie zbyt łatwa...
Popieram gwrona1 Ruby to żaden minus.
Naprawię to z tymi 40 mapami i większym czasem gry...
Aha!!!!
ja przechodzę grę w jakieś 30 minut wam to może zająć 15 minut dłużej...
Ja znam gdzie co i jak... a wy nie....
Np. jest moment że trzeba odgadnąć Hasło. Mi zajęło to 20 Sekund bo je znam a wam może z 5 minut
Trzeba znaleść Domek ja wiem który to wam to może zająć dłużej...
No właśnie. Dlatego przed oszacowaniem czasu gry ,nie gra się samemu,bo jak wspomniałeś ty już jesteś "Ogarnięty we wszystkim",ale daje się komuś z otoczenia: bratu,siostrze,koledze itp. Następnie pisze się ile czasu zajęło im przejście tego.
ale daje się komuś z otoczenia: bratu,siostrze,koledze itp.
lub testerowi :P
Ogólnie projekt zapowiada się ambitnie, mapy przy dociągnięciu, dodaniu paru dodatków ( Thomas Edition, Shadow itd. ) mogą być bardzo ładne. Zarzucaj w miarę często screenami, żeby zachęcić do grania :)
Szczerze to ja już gdzieś te screeny.... Hmmm... Aha już wiem.
Dobra co do screenów to mogą być ,ale ten dom na 6 screenie jest dosyć pusty, a miasto Thondar jest takie no 'suche' ...
Czekam na dalsze wieści z gry.
Tak apropo ,to dobrze zrobiłeś że się pozbyłeś tego 'dnia i nocy'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum