Ojojojoj. Nie wyszło Ci. Ok. Lecimy z ocenianiem:
Fabuła:
Spoiler:
No cóż... rozpisali się inni. Jak oni mówię: Szara, po raz któryś tam taka jest, mało wyjaśnione itp.
Mapy:
Spoiler:
Duży plus bo nawet ładne. Takie... Realistyczne
Bugi:
Spoiler:
Oj, dużo tego, dużo panocku. Zaczynamy grę... Ja zdobyłem 99 hełmów i je założyłem podobnie jak miecz. Czemu nie miałem ich zakładać? Dalej... NPC NIE REAGUJĄ NA MNIE. To największy błąd. POSTACIE MUSZĄ MÓWIĆ. Np. jak bym ci przyfasolił 100 razy mieczem to byś się odezwał, no nie? Ok. Drzwi. Powinno być czarne pole. Ja nawet znalazłem takie które się TYLKO otwierają. Ogólnie. Chciałem iść do kowala, a mnie wywaliło... Na sklepie! A sam sklep z bronią to... Nie ocenie, bo wywala errora.
I zabezpieczenia. Cóż u Ciebie wystarczyłoby wkleić plik z grą. Musisz lepiej chronić swoje gry. OCENA: 4,9/10
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 09:58
Hej mówiłem że wszystkie bugi naprawione. Ale jeszcze nie wrzuciłem nowego demka.
Aha będzie długa przerwa w robieniu, ponieważ mi komputer się zepsuł a na laptopie nie mam RPG Maker'a i nie mam nawet projektu gry.
Nie poprawił też buga z drzwiami w pierwszej wiosce.
W Mieście zaś, wszystkie drzwi komentuje tekstem "zamknięte". Drzwi do tego domku z tarczą (płatnerz?) się otwierają, jest nawet czarne pole! Ale wejść się nie da.
Do kowala nawet nie zaszedłem, czy by się znów sklep wykrzaczył, bo... Bo po wejściu na górę mapki po prostu mi się gra wywaliła o.O
No i jeszcze ten wymuszony fullscreen... Dałbyś wybór, bo na moim monitorze obraz jest tak rozciągnięty i rozmazany, że...
Ogółem poprawiłeś chyba tylko te miecze
Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 16:16
No dobra postarałem się i zrobiłem Face do obywatelów miasta.
Ale będą problemy z projektem. Komp nie chce działać dobrze i gdy testuję gry to tak mruga ekran i nic nie widze.
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 08:39
Ale jeszcze wcześniej wszystko było super teraz miałem problem z komputerem i teraz mruga
EDIT:
O.O to działa :0
Wrzucę dzisiaj nowe Demko:
- Rozmowy z Obywatelami w pierwszej części miasta
- Lepszy klimat rzezi w wiosce.
A w następnym demie będzie ( Dodam je gdzieś za Tydzien)
- Rozmowy w całym mieście.
- Mozna będzie wejść do niektórych domków
- Kontynuacja historii gry.
PS:
DEMKA będą w małym oknie :D
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 15:33
Czemu odkąd wrzuciłem nowe Demko nikt sie nie wypowiedział?
Czyżby zamurowało was z wrażenia?
Lub z rozczarowania?
Albo demko jest dobre że nie ma mu czego zarzucić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum