Witam wszystkich. Jako Ĺźe jestem nowy na forum, chciaĹbym siÄ najpierw przedstawiÄ. Na imiÄ mam Artur, mam 16lat i mieszkam w woj. pomorskim ; ). A teraz przejdĹşmy do mojego projektu:
FabuĹa
Spoiler:
ChĹopiec o imieniu Natan zbieraĹ grzyby w lesie. Podczas grzybobrania natknÄ Ĺ siÄ na starÄ ksiÄgÄ. PostanowiĹ jÄ zabraÄ ze sobÄ . Po powrocie do domu udaĹ siÄ do miejscowego mÄdrca. Gdy ten ujrzaĹ ksiÄ ĹźkÄ popadĹ w panikÄ. OkazaĹo siÄ, Ĺźe ta ksiÄga posiada zĹe moce, ktĂłre mogÄ sprowadziÄ na ich Ĺwiat potwory ciemnoĹci. Aby zapobiec klÄsce nasz bohater musi udaÄ siÄ w dalekÄ podróş do ostatniej z czterech jaskiĹ, Jaskini Ognia. W tej jaskini pĹynie magiczna lawa, ktĂłra moĹźe jako jedyna zniszczyÄ ksiÄgÄ oraz zaĹźegnaÄ niebezpieczeĹstwo. W czasie wÄdrĂłwki natrafimy na wiele niebezpieczeĹstw.
Screeny
1. Pierwsza jaskinia - Jaskinia Ziemi [cz. 1]
Spoiler:
2. Las przed JaskiniÄ Ziemi
Spoiler:
3. Las z grzybami
Spoiler:
Jest to mĂłj pierwszy projekt, wiÄc proszÄ o wszelkie plusy i minusy.
Ostatnio zmieniony przez Angius Sob 05 Lis, 2011 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 115 Skąd: WrzeĹnia
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 19:47
Tak tracersgta ma racjÄ. Mapping jest dobry i Ĺwietnie wykorzystujesz RTP. ja sam lubie podstawowe
RTP sam nie wiem czemu (o gustach siÄ nie duskutuje). Tylko coĹ fabuĹa zalatuje
mi starym dobrym WĹadcÄ PierĹcienia tzn.
O gĂłrze przeznaczenia i pierĹcieniu Saurona
Ale moĹźe tylko mi siÄ tak kojarzy?
Mniejsza. Powodzenia w projekcie.
Pozdro! Vitas!
Hmm.. W trakcie pisania fabuĹy nawet nie pomyĹlaĹem o WP, wiÄc moja gra nie ma Ĺźadnego zwiÄ zku z tym tytuĹem ; ) MiĹo sĹyszeÄ, Ĺźe podobajÄ Wam siÄ moje mapki ;> juĹź niedĹugo dodam drugÄ czÄĹÄ Jaskini Ziemi.
WnÄtrza sĹabe, nawet bardzo. Kwadratowe duĹźe nic.
Wysepka Ĺrednia. Ujdzie.
A jaskinie kiepskie.
ChoÄ jak mam porĂłwnaÄ do wiÄkszoĹci rtp to jest nawet Ĺadne. Ale dla mnie i tak sÄ kiepskie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum