Ogłoszenie 

Uwaga! To forum jest w trybie offline.
Wszelką pomoc uzyskasz pod adresem
forum.ultimateam.pl

Administracja Forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Angius
Pią 11 Lis, 2011 14:25
The Last Hope: The world dangerous
Autor Wiadomość
Angius 

Nie wkurzać

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Sro 07 Wrz, 2011 18:33
Haha! Jak ja dawno nie odpowiadałem na jakiegoś crapa :mrgreen:
Primo: nieregulaminowy temat, właściwie już powinienem go zamknąć, ale co tam. Poczekamy :)

Screen(y):
Title: mHrooooook... zUoooo... I różowe napisy. Supcio. Nie chciało ci się nawet przerobić tych grafik?
Mapka: Domyślny tile, domyślny window, domyślne chary, domy... Tfu, budy chyba, mają pozamykane okna mimo środka dnia... Ściana w roli wierzchołka muru, klony i całość od linijki...

Fabuła:
Pewnie zerżnięta z jakiegoś podręcznika dla chcących pisać fabuły. Nie zauważyłes chyba, że nad tym tekstem był napis "Jak NIE pisać fabuły". Jak już zostało wspomniane - napisałeś to chyba na nudnej lekcji polskiego. Jednak ja radziłbym ci na nich uważac, nie tworzyć takie potworki, bo może nie popełniłbyś zawartości poniższego spoilera:
Spoiler:

pewien tajemnicza "istota" - Pewien... Czyli on! Ale "istota" to rodzaj żeński... Hermafrodyta?
nasze znaczenie - Znaczonym ci jest zwycięzyć. To twoje znaczenie. A przeznaczeniem moich słów jest to, że znaczenie a przeznaczenie to odmienne terminy.
Bohaterzy - A bohaterzem będzie strarznik (ci, którzy są na UF od jakiegoś czasu wiedzą, o co chodzi ;-) )

Pierwszej gry się nie wrzuca. Za każdym razem to powtarzam i co? Nikt nie słucha. Nie wrzu... Nie mam sił tego pisać. Pocytuje sam siebie, a co.
Cytat:
Serio, nie wrzucaj takiego chłamu, bo tylko zaśmiecasz forum. Popracuj nad mappingiem, nad pisaniem fabuły, nad wszystkim, porób x projektów, stwierdź, że dwudziesty jest dobry, wrzuć go, czekaj na komentarze, stwierdź, że zarzucasz prace bo ci się nie podoba, zrób następne x projektów, wtedy wrzuć na poważnie. Serio, taka moja dobra rada.

Salan 

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Czw 10 Lis, 2011 20:23
Hmm, moim zdaniem lepszym tw projektem jest ..Wojna o wolnośc"
Ale to też nie najgorsze:D( W miare ci wyszło lesz Fabuła dziwna :-P )

sled 

Preferowany:
RPG Maker VXAce

Wysłany: Pią 11 Lis, 2011 12:32
Podoba mi się że umiesz przyjąć krytykę z honorem w przeciwieństwie do większości użytkowników którzy wrzucają nowe(tzw pierwsze) projekty. Swoją drogą przy opracowaniu dwóch projektów naraz rzadko choćby jeden dociera do końca więc lepiej skup się na jednym i basta. Projektu nie będę oceniał bo dobijać nie lubię lecz dam Ci radę - postaraj się bardziej urozmaicić mapy by usunąć poczucie nudy... swoją drogą długo nie było żadnego odezwu w projekcie więc fajnie byłoby gdybyś wspomniał na temat pracy nad projektem lub jego zawieszeniu by nie robić niektórym oczekującym na owe "dzieło" nadziei ;-)
pozdrawiam i życzę powodzenia przy dalszych projektach (lub oczywiście tym jeśli jest ciągle tworzony/poprawiany)

Finwe 

Preferowany:
RPG Maker VXAce

Wysłany: Pią 11 Lis, 2011 13:44
PRACE ZAWIESZONE. Zawiodłem ludzi którzy czekali na to. :sarkazm: Więc... Temat do zamknięcia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi