Mam proĹbÄ nietypowÄ ma ktoĹ link do szczegĂłĹowego poradnika jak zrobiÄ Quest chce zrobiÄ gre a jak zrobiÄ Quest i przeĹÄ czniki nie wiem ;/.Aa i ma ktoĹ Battler ZwierzÄ t jak wilk niedziedĹş itp.
DeAnGeR, skoro nie rozumiesz tamtego tak prostego tutorialu, to nie wiem dlaczego zaĹoĹźyĹeĹ temat (i nie chcÄ ciÄ tutaj uraziÄ). Questy to podstawa gry. Przeanalizuj tamten tutorial raz, potem drugi, trzeci, czwart, piÄ ty aĹź do skutku. JeĹźeli dalej nie dasz rady, zapytaj siÄ w tamtym temacie, a zaĹoĹźyciel moĹźe postara ci siÄ lepiej pomĂłc.
Ehh... co za ludzie siÄ za to biorÄ . Takiego tuta nie ogarniasz? To co ty za gry robisz? PrzeczytaĹeĹ regulamin? Pewnie, Ĺźe nie, bo po co? Ludzie siÄ mÄczÄ by to napisaÄ, a ja sobie to przeminÄ, bo na pewno nie ma tam nic mÄ drego napisane. Opcja szukaj, tak na przyszĹoĹÄ to nie jest tylko atrapa. A tak wgl. jest skrypt, a nawet dwa na forum na dziennik misji, ale pewnie i tak nie ogarniesz, jeĹli zaleĹźy Ci na tym, to sprĂłbuj zrobiÄ tak jak w tym poradniku:
W gĂłrnym nagĹĂłwku (gĂłra strony) jest opcja "szukaj" naciĹnij i poczekaj, aĹź CiÄ przekieruje. Zaznaczamy Skrypty VX, a nastÄpnie w opcji "Szukaj sĹĂłw kluczowych" wpisz Dziennik Misji. Przy odrobinie mĂłzgu uda Ci siÄ przebrnÄ Ä przez ten poradnik. Tyle ode mnie, liczÄ na pomĂłgĹ :)
@edit - Angius dostaĹ cynk na gg ;) Przygotuj siÄ na powolnÄ i brutalnÄ smierÄ!!! ;x Nie no nie bÄdzie tak Ĺşle, bÄdzie wrÄcz okropnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum