Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 13:26
JeĹźeli potrafisz, bardzo prosiĹbym abyĹ wykonaĹ nietypowego charseta, tj. trzech chĹopĂłw w jednym. Jeden wysuniÄty na przĂłd, a za nim dwĂłch innych w szeregu.
Kolor wĹosĂłw: Jeden brÄ z, drugi biaĹe a ten wysuniÄty blond;
Ubranie: ZwykĹe Ĺachmany albo dĹugie lniane koszule;
Dodatki: Brak;
Oraz pĹeÄ: MÄĹźczyĹşni;
Ja bym chciaĹ takiego: Niech ma şóĹte wĹosy ubranie no taka zbroja zwykĹa normalna zbroja z Ĺźelaza ChĹopak niech to bÄdzie jakby normalny Ĺredniowieczny wojownik (Z mieczem)
ChciaĹbym chara straĹźnika z dĹugÄ HalabardÄ w lewej rÄce i z tarczÄ wikinga w prawej rÄce zbroja jasna i metalowa koloru granatowego z czerwonym pĹaszczem z tyĹu. oczy niebieskie wĹosy brÄ zowe i ciemne a z tyĹu czarne Halabarda niech bÄdzie diamentowa i jasna. Tarcza diamentowa z czerwonymi kropkami na sobie. Wiem Ĺźe to zajmie lata ale bardzo potrzebny do projektu niech bÄdzie wyglÄ daĹ normalnie bardziej skĂłra brÄ zzowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum