Fakt, ale ja tylko teorię robiłem. Co do fabuły - niedługo wkleję poprawioną wersję, bo ta jest skopiowana z archiwum gg i tylko pozbawiłem ją tych godzin, bo byłem zmęczony.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Wto 22 Lis, 2011 22:43
no, no Finwe, na forum ostatnio powstają całkiem niezłe projekty do których twój można oczywiście zaliczyć.
pozytywnie... xddd
+ dla cb i czekam na demko\pełną wersję
Nowości:
-Gazeta zostanie poprawiona. Szablon właśnie robię!
-Mapy po prośbie Beta-testerów, staną się mniejsze, i bardziej zapełnione.
-Nowa bohaterka główna ( cicho sza, nie będę spoilerował )
-dodałem początek rebelii w Zenbarze, ścięcie Króla ( ups )
-system ognisk, czyli proste gotowanie
Zapomniałem dodać:
-istnieją już zadania poboczne ( 1 na początkowe miasteczko, 1 na Grudengin ( czemu tak mało? Bo to miasto jest tuż po wielkiej chorobie, nie zdrowieje ot, tak )i będzie kilka(-naście) w Zenbarze.
-Dwie drogi rozwoju postaci! Paladyn i Asasyn. Mają wpływ na umiejętności, face w menu i przy rozmowie, zadania, sceny i umiejętności.
- system reputacji jest mocno wykorzystywany w Zenbarze.
Nie, nie będzie tego. A co do Króla to chodzi o tego "zdrajcę". Aż tak zły nie był, ale uzależnił Zenbar od Kerdanu. Myślę że taki "podobny" do gothica. Czyli możesz kupić umiejętności, bo zwykłych będzie mało.
Aha, jeszcze będą roślinki do zbierania i questów.
Proszę moda o zaktualizowanie 1 posta o rzeczy "Zapomniałem dodać" i powyższą linijkę
jako "Cechy dodatkowe".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum