Wiem, byĹa taka proĹba kilka razy i nie przeszĹa, jednak mam pewnÄ propozycjÄ i argumenty.
Polega ona na tym, aby wĹÄ czyÄ moĹźliwoĹÄ edytowania swoich postĂłw, nawet jeĹli jest na nie odpowiedĹş. Rozumiem, ktoĹ moĹźe kogoĹ wyzwaÄ a potem edytowaÄ post. Zdarza siÄ to na prawdÄ rzadko i raczej robiÄ tak ci z mniej inteligentni lub tchĂłrze. A jeĹli juĹź, to zawsze admin widzi historiÄ edycji posta, wiÄc w razie komplikacji, moĹźe jÄ podejrzeÄ i wystawiÄ ostrzeĹźenie.
Tak na marginesie, to na rmxp moĹźna edytowaÄ swoje posty i nic zĹego siÄ nie dziejÄ.
PragnÄ, wiÄc poprosiÄ administracjÄ o tymczasowe wyĹÄ czenie blokady edycji i sprawdzenie czy siÄ przyjmie. Wg mnie byĹoby to ogromnym uĹatwieniem dla tych co piszÄ zapowiedzi, tutoriale, jak i zwykĹych userĂłw, poniewaĹź nie musieliby zawracaÄ gĹowy modom czy adminom a sami mogliby sobie poradziÄ.
Mam nadziejÄ, Ĺźe moja proĹba zostanie rozpatrzona pozytywnie.
DoĹÄ czam siÄ do proĹby, mogĹoby to uĹatwiÄ prace moderatorom, administracji, oraz uĹatwiÄ pisanie zapowiedzi gier uĹźytkownikom. Przynajmniej na prĂłbÄ.
Jestem na "nie" to tylko sprawi problemy, pod tytuĹem "kto zawiniĹ" owy osobnik zbluzga danÄ osobÄ, po czym zedytuje swĂłj post ? i tylko zabawa później w kotka i myszkÄ, to jeden z wielu przykĹadĂłw, dlaczego to lipny pomysĹ :)
Ew. StworzyÄ oddzielnÄ grupkÄ, ktĂłra byĹa by dla TwĂłrcĂłw, by mogli edytowaÄ Swoje posty, w danym temacie. Nie inaczej :)
o ile daĹo by siÄ takie coĹ wprowadziÄ :P
Bardock18, przecieĹź admin widzi edycjÄ postĂłw
Poza tym, przecieĹź na tym forum nie ma takich przypaĹĂłw. Nikt na nikogo nie bluzga. Z resztÄ co to za sens kogoĹ obraziÄ a potem edytowaÄ post? To gĹupie. No i czy znasz jakieĹ inne forum gdzie nie da rady edytowaÄ swoich postĂłw? Ja nie znam.
A to minus jest? xD To jest raczej wielki plus... Oj Malianku...
A skoro widzi edycje posta to jakiĹ troll czy inny hejter moĹźe sobie bluzgaÄ i editnÄ Ä, a admin i tak widzi... Lol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum