Sorry ale konferencje to każdy i wszędzie zrobić może, a chyba warto by było "zaszaleć" co nie ? :> ja jestem za Łodzią. Może poproś admina o dodanie do tematu ankiety o tym kto chce konfe a kto łódź ?
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
Administracja nie jest zainteresowana tematem z jednego względu my mamy życie prywatne (studia, praca etc.) i nie zrezygnujemy z tego w żadnym względzie, ale wy młodzi bawcie się.
Koński, a co do ciebie jeszcze jedna zgryźliwa uwaga i wówczas "porozmawiamy" inaczej. Nie burz atmosfery na forum.
Co do zlotu to chyba dobrze że będzie kilka osób niż gromadka ludzi np. 16 nie do ogarnięcia ?
Ja bym ogarnęła nawet 100 bo jeśli chodzi o te sprawy to jestem dobra, ale dla wszystkich wyjdzie na dobre gdy każdy będzie miał swoje 5 minut :>
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum