Witam, korzystam z tego skryptu
http://www.ultimateam.pl/...ghlight=stamina
Po naciĹniÄciu shift'a postaÄ powinna szybko biegaÄ, oraz powinien siÄ pojawiÄ pasek
staminy w prawym dolnym rogu..
W demie wszystko gra okej..
a u mnie w grze? Dupa plada, biegam szybko ale pasek staminy mam tylko w Menu Wyboru, a gdy naciskam shift to nic sie nie pojawia, help!!!
JeĹźeli masz wszystko identycznie jak w demie, to pewnie jakiĹ inny skrypt ktĂłrego uĹźywasz przeszkadza. Ale podaĹeĹ tyle informacji, Ĺźe skÄ d ja mam wiedzieÄ?
Obstawiam SBABS, jednak pewnoĹci nie mam, jak juĹź pisaĹem sĹabo znam siÄ na skryptach moĹźesz przetestowaÄ czy po usuniÄciu SBABS dziaĹa ci skrypt.
Ok...w ten sposĂłb nigdzie nie dojdziesz(ja teĹź nie w sumie )
- Przetestuj czy skrypt dziaĹa na czystym projekcie
- JeĹźeli dziaĹa, to jakiĹ skrypt na oryginalnym projekcie ci przeszkadza i musisz potestowaÄ i dowiedzieÄ siÄ ktĂłry.
- JeĹźeli nie dziaĹa, to zrobiĹeĹ coĹ Ĺşle, nie przeczytaĹeĹ instrukcji lub 'miaĹeĹ wylane' na ustawienia.
Za moich czasĂłw ludzie prĂłbowali sami rozwiÄ zaÄ problem, zanim zajmowali czas innym :I
JednoczeĹnie proszÄ ciÄ - jeĹźeli oczekujesz pomocy, to w pierwszym poĹcie PODAJ PODSTAWOWE INFORMACJE. Nie mam pojÄcia czy modyfikowaĹeĹ ten skrypt jakoĹ, czy coĹ zmieniaĹeĹ, nie wiem czy czegoĹ po drodze nie zrobiĹeĹ Ĺşle. No nie da siÄ Przykro mi.
Najlepiej wyĹlij mi projekt, to moĹźe coĹ pokombinujÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum