| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Avara Sob 18 Sie, 2012 18:36 |
Faceset generator |
| Autor |
Wiadomość |
Domilos

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 21:29
|
|
|
Faceset generator
|
Tak sobie przeglądałem internet, aż na trafiłem na ciekawy program do tworzenia fejsów.
http://viscocent.devianta...rator-196969645
Obrazek, jak i link do pobrania jest na w/w stronie. A jeśli się komuś nie chce:
Obrazek i link
A TU jeszcze jeden link, gdyby powyższy nie działał.
Program jest w angielskiej wersji językowej, lecz jego obsługa jest prosta.
Przykładowe fejsy:
Credits:
Celliana (Jej generator był podstawą tego.)
Pentagonbuddy (Za grafikę.)
ew. Viscocent (Za stworzenie.To tak ode mnie. Jak ktoś będzie chciał to doda.)
PS. Jeśli taki temat był, to przepraszam. Używałem szukajki i tego programu nie znalazłem.
[ Komentarz dodany przez: Avara: Sob 18 Sie, 2012 18:36 ]
Temat zamykam zgodnie z 29. punktem Regulaminu. Temat może zostać ponownie otwarty na prośbę autora. |
|
|
|
Ki O

Preferowany:

|
Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 08:14
|
|
|
|
| Program dość przydatny, jednak nadal nie znam wszystkich jego możliwości. Tak się zastanawiam czy byłaby jakaś możliwość dodania własnych materiałów, chociaż wnioskuję że tak. Program póki co jeśli chodzi o generowanie Facesetów jest najlepszym z jakim się spotkałem, tak więc z pewnością użyję go wiele razy, chociaż używanie GIMP'a nie jest wcale aż takie złe. Wydaje mi się, że tak i tak będzie trzeba trochę popoprawiać błędy zrobione tym generatorem. Oczywiście, wspaniałe znalezisko. |
________________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich...
 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |