Szukasz jakiegoĹ tilesetu, chcesz stoczyÄ pojedynek z innym maperem, lub po prostu szukasz sĹawy w Ĺwiecie maperĂłw? Nic prostszego wystarczy wejĹÄ na nowo powstaĹe forum: http://rpgmaker-mapping.cba.pl/index.php
Forum obejmuje wersje MakerĂłw od 2000/2003 do najnowszego VX Ace. Z tej racji iĹź forum powstaĹo nie caĹe dwa dni temu, za duĹźo uĹźytkownikĂłw nie ma, ale bez obawy najbliĹźszym czasie siÄ to zmieni.
Yy Tartar(pewnie nie wiesz co to jest) to nazwa kategorii gdzie znajdujÄ siÄ Kosz i Archiwum starych tematĂłw...
Chyba po to siÄ reklamuje Ĺźeby zdobyÄ uĹźytkownikĂłw...
Hmm jak u ciebie morski piasek to rzygi, to nie wiem co ty jesz?! Ewentualnie wystarczy napisaÄ temat z proĹbÄ o zmianÄ backgroundu i po problemie...
Napiszcie gdzie jeszcze mĂłgĹbym zareklamowaÄ to forum.
WiÄcej furory byĹ zrobiĹ robiÄ c takie cuĹ w temacie tutaj.
Jak moĹźesz, pokaĹź mi ktĂłrÄ Ĺ z twoich map, bo siÄ zastanawiam
czy ty dobrze robisz mapy i robisz forum, czy robisz forum bo tak.
OgĂłlnie nie wiem tylko jak miaĹyby wyglÄ daÄ pojedynki mapperĂłw.
WiÄc, opowiedz nam o tym wszystkim. DokĹadniej
Hmm krĂłtkie info ile lat mapujÄ i w czym:
2 lata - Robienie map do wielu Opent Tibia Server
0,5 roku - Mapowanie w Edytorze Mapek do Margonem
1 rok - RPG Maker XP
2 miesiÄ ce - RPG Maker VX
Chcesz przykĹadowe mapki? Pisz na GG:38258313 to w wolnym czasie coĹ wykonam.
Potem wyzwany pisze posta czy przyjmuje czy nie.
Po wykonaniu prac umieszczacie je w 1 poĹcie tematu. I zmieniacie prefiks z [Wyzwanie] na [GĹosowanie], ustalacie do ilu gĹosĂłw gracie i gracze gĹosujÄ wybierajÄ c prace nr. 1 lub nr. 2. Gdy gĹosowanie siÄ skoĹczy zmieniacie prefiks na [Wyniki] i wszystko zostaje zapisane w temacie Ranking (Najlepsi otrzymajÄ nagrody).
ProszÄ o usuniÄcie tematu, iĹź bÄdÄ dodawaĹ nowy, z lepszÄ reklamÄ .
MogÄ wiedzieÄ jaki ma byÄ rozmiar, temat i jakie majÄ byÄ tilesety: Podstawowe z RPG Makera czy mogÄ wziÄ Ä sobie jakie chce? Jaki ma byÄ RPG Maker 2000/20003/XP/VX/Ace, lub po prostu mam to zrobiÄ zdajÄ c siÄ na siebie?
A ja poproszÄ przykĹad z VX, na podstawowym RTP, dawno nie widziaĹem na tym forum mapek wnÄtrz majÄ cych sufity i Ĺciany... Ale moĹźe teĹź byÄ mapka na zewnÄ trz. RĂłwnie dawno nie widziaĹem nie-kwadratowych lasĂłw.
Hmm. Czyli widzÄ Ĺźe muszÄ siÄ zabraÄ ostro do pracy. Tylko maĹy problem Zazombik, jeszcze nie mapowaĹem w 2K, ale sprĂłbujÄ. Tak na marginesie to temat powoli zamienia siÄ w jakieĹ zamĂłwienia...(Nie czuje kiedy rymuje )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum