| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
|
Władcy bram |
| Autor |
Wiadomość |
Roki132

Preferowany:

|
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 11:47
|
|
|
|
Mapy, są puste niczym głowa mojego kolegi z klasy...
Fabułą tego nie nazwę, to jest bardziej zdania opowiadające o tym, co się stało.
| Cytat: | | Z fabuły nie chcę nic zdradzać, gdyż nie chcę stworzyć gry w której wszystko jest podane jak na talerzu i nie możemy zmieniać głównego bohatera. |
Hmm...WTF!!?? |
|
overhill

Preferowany:

|
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 13:09
|
|
|
|
| Pyroar napisał/a: | Cholera, wy jesteście zbyt ciekawi, nie rozumiecie tego, że to będzie wszystko się rozwijać ?
To już nie jest krytyka tylko hate na siłę. |
Jesteśmy ciekawi. Wyobraź sobie sytuację, która daje pewne wyobrażenie o tym co zapowiedź ma wnieść - jesteś w sklepie, masz klienta. Widzisz, że klient patrzy na pewien przedmiot, dajmy na to.. na kubek. Podchodzisz do niego i mówisz "Niech pan kupi, a zobaczy jak dobry jest"? Nie. Zaczynasz go zachwalać i wymieniać zalety, opisujesz dokładnie, tak żeby klienta przekonać. Rozumiesz?
Anyway - tu nie chodzi o hate. Weź sobie nasze uwagi do serca, pozmieniaj co trzeba i gra wyjdzie na prostą. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |