Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 278 Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Wto 08 Maj, 2012 15:32
Dziwne Ĺźe wiÄksza czÄĹÄ polski jak gĹosowaĹa to myĹlaĹa inaczej...
________________________ User bez ostrzeĹźenia to jak ĹźoĹnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostaĹ ostrzeĹźenie
Nie liczy siÄ iloĹÄ postĂłw tylko ich jakoĹÄ ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %
O ile siÄ nie mylÄ, to jest to piosenka na euro a nie Ĺźaden hymn.
WiÄkszoĹÄ pewnie nie lubi tej piosenki bo siÄ solidaryzuje z wiÄkszÄ czÄĹciÄ sztywnej polskiej spoĹecznoĹci. Po kilku godzinach wszyscy znali tekst piosenki, bardziej wchodzÄ cej w pamiÄÄ nie daĹo siÄ wybraÄ. No i taka prawda, ktoĹ na to gĹosowaĹ i na pewno nie byli to niezrĂłwnowarzeni 14-latkowie tylko dorosĹe osoby, wiedzcie teĹź Ĺźe wiÄkszoĹÄ z nich pewnie byĹa kibicami i wiedziaĹa co robi.
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
A co moĹźe wolelibyĹcie MandarynÄ albo WiĹniewskiego? A moĹźe jakiĹ dubstepowy shit? Ta piosenka przywodzi na myĹl nasze najlepsze tradycje. Bardzo melodyjna i naprawdÄ dziÄki niej zaprezentujemy siÄ z najlepszej strony - jako ludzie szanujÄ cy wĹasnÄ historiÄ i kulturÄ, a nie jakieĹ debile co majÄ wytrysk sĹuchajÄ c Madonny, Spears czy innego popowego gĂłwna.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 09 Maj, 2012 13:14
zgadzam siÄ w 15o % z FireBlade!
Rave teĹź ma racje xd
Na jutubie pod tÄ piosenkÄ zobaczyĹem bardzo fajny komentarz. Mniej wiÄcej pisaĹo w nim, Ĺźe po pierwsze Euro 2012 to nie Ĺźadna rywalizacja na ĹmierÄ i Ĺźycie tylko czysta zabawa, ktĂłra ma na celu zjednoczyÄ paĹstwa europejskie.
Po drugie te zacne babki moĹźe nie wiedziaĹy co robiÄ , ale wymyĹliĹy tekst z humorem, ktĂłry sprawia, Ĺźe ja po 3 min sĹuchania tego klipu refren znaĹem juĹź na pamiÄÄ, nie liczÄ c kilka linijek zwrotek.
WyobraĹşcie sb zatem jak moĹźe wyglÄ daÄ stadion z kibicami na trybunach, ktĂłrzy chĂłrem ĹpiewajÄ "Koko Koko Euro spoko"?! KaĹźdy moĹźe oceniaÄ to inaczej, ja jednak myĹlÄ, Ĺźe jeĹźeli Polacy nie zrobiÄ z sb totalnych idiotĂłw moĹźe wyjĹÄ to caĹkiem nieĹşle.
To tyle z mojej strony. Na koniec dodam, Ĺźe byĹa to tylko moja maĹa refleksja, ktĂłra (byÄ moĹźe??) jest bez sensu i nie ma wiÄkszego znaczenia, ale jestem tylko 15-sto latkiem, ktĂłry nawet nie lubi piĹki noĹźnej...
Pozdrawiam
Wiesz, KAĹťDY zespĂłĹ/piosenkarz/piosenkarka ma JAKIĹ TAM dobry utwĂłr. Problem w tym Ĺźe w wypadku spears 97% to Ĺcierwo. Ale nie rĂłbmy offtopa, dobrze?
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum