Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 27 Cze, 2012 21:09
Co byĹcie chcieli zobaczyÄ z seri WĹadca PierĹcieni?
Siemanko moi ultimowi przyjacielowie :333
Ostatnio naszĹo mnie coĹ co ja nazywam wenÄ twĂłrczÄ
Otóş chciaĹbym siÄ zapytaÄ zarĂłwno fanĂłw, niefanĂłw jak i teĹź antyfanĂłw serii WĹadcy PierĹcieni (oraz wszystkiego co jÄ obejmuje) co chcieli by zobaczyÄ w rpg makerze nawiÄ zujÄ cego to tej tematyki :3
Mile widziane wĹasne propozycje ^-^
OczywiĹcie oprĂłcz gĹosowania bd mi miĹo gdy ujrzÄ komentarz do tym postem z jakimiĹ dopeĹnieniami xd
Hmmm, na pewno Shire ^^ KrainÄ, ktĂłra uchroniĹa siÄ przed zĹem oraz oczywiĹcie hobbitĂłw. Nie pogardziĹbym rĂłwnieĹź biaĹym magiem ^^
MĂłgĹbyĹ stworzyÄ coĹ w stylu "Trzeciej Ery", "Wojny na PĂłĹnocy", historia pokazana z innej strony lub pokazaÄ caĹa historiÄ ze strony mordoru i dodaÄ alternatywne zakoĹczenie :D
No coĹ w tym stylu.
Np Frodo ginie zabity przez SzelobÄ, Sam nie daje rady dotrzeÄ do gĂłry przeznaczenia w pojedynkÄ, jeden z orkĂłw odnajduje pierĹcieĹ, Suron odzyskuje moc i niszczy coĹ tam xD
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 27 Cze, 2012 22:16
hmmmmmmm
Ja raczej myslaĹem o tym, Ĺźe KrĂłl Nazguli ok 100 roku III ery doszczÄtnie niszczy Arnor (kraine gdzie zyli praprzodkowie Aragorna i mijesce dzisiejszego Shire). Na koncu byĹ byb epilog gdzie elfowie i tak pokonuje Nazgula xd
To zagraj w bitwÄ o ĹrĂłdziemie II i inne gry z cyklu Lotra:P
Co do tematu, to najchÄtniej zobaczyĹbym okres 3 ery nie zwiÄ zany z trylogiÄ , ale nie wiem, jakbyĹ to przedstawiĹ... Miasto/krĂłlestwo/osada/wioska/dolina itd. gdzie ĹźyjÄ wszystkie dobre rasy, albo kilku z nich i sobie ĹźyjÄ no... :D
Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 115 Skąd: WrzeĹnia
Wysłany: Czw 28 Cze, 2012 21:23
WĹadca PierĹcieni 4ever! CzytaĹeĹ Hobbita?
Bo to mi siÄ zdaje na dobry motyw do gry. MĂłgĹbyĹ zrobiÄ grÄ wĹaĹnie obejmujÄ cy ten zakres.
WiÄkszoĹÄ (i mĂłwiÄ tutaj o ogĂłlnej branĹźy gier na caĹym Ĺwiecie) skupia siÄ na trylogi zapominajÄ c
o tym co WP zapoczÄ tkowaĹo. Pewnie wielu ludzi tego nie czytaĹo wiÄc mogli by siÄ dowiedzieÄ
jak to siÄ zaczeĹo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum