| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Angius Pią 19 Paź, 2012 13:45 |
Song Story |
| Czy kiedy będzie można ściągnąć pierwsze demo, zagrasz w nie z chęcią? |
| Tak |
|
33% |
[ 11 ] |
| Nie |
|
27% |
[ 9 ] |
| Możliwe |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Głosowań: 33 |
| Wszystkich Głosów: 33 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
overhill

Preferowany:

|
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2012 19:55
|
|
|
|
Super, simsy w rpg makerze, spełnienie marzeń. |
|
SzymonKorgol

Preferowany:

|
|
|
|
Abercjusz

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2011 Posty: 89 Skąd: Aeitlan
|
Wysłany: Wto 01 Maj, 2012 09:22
|
|
|
|
To może być super.
Ale zobaczy się, jak wyjdzie demo. |
________________________ ~Aktualne Projekty Wiecznoproblemoultimowicza;)~
Telheranei
|
|
|
|
SzymonKorgol

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 01 Maj, 2012 12:34
|
|
|
|
Dzięki i jak coś to są już nowe zdjęcia na Google+. System czasu w grze, jaskinia i dzielnica 3, w której mieszka Selena i ktoś jeszcze (błąd w 1 poście, Selena jednak mieszka w 3 dzielnicy, sorry ) No to proszę o komentarze i +1 na G+ |
________________________ http://songstorythegame.wordpress.com
 |
|
|
|
Amelanduil

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 02 Maj, 2012 20:22
|
|
|
|
| Cytat: | | Super, simsy w rpg makerze, spełnienie marzeń. |
simsy, ja wiem, bardziej jakiś dating sim (którym, notabene, jest chyba co 4 grą w japonii ale spoko ^^), albo i harvest moon'a.
Cóż, ciekawe nawet, grafika dobra... tylko te facesety... o_o'... zmień je... czy coś. |
|
|
|
SzymonKorgol

Preferowany:

|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2012 10:23
|
|
|
|
Chciałbym dodać (troszkę za późno, sorki :/), że te portrety są na próbę, ponieważ jeszcze uczę się trochę o Adobe Photoshop'ie CS6 Extended (demko, hehe :D), ale za to mam już prawie gotowy Evented Title Screen by Celianna (brakuje mi tylko napisów nowa gra, wczytaj grę i wyjdź z gry, ale to robota na niecałą godzinę, zrobiłem sobie też krótką przerwę i zainteresowałem się innymi grami, ale teraz na bieżąco odwiedzam moją grę :D
I naprawdę zapraszam na Google+ (link w pierwszym poście), ponieważ są tam wszystkie informacje, zdjęcia wszelkie, filmy oraz moje własne grono wielbicieli Song Story, więc nie krępujcie się i śmiało wchodźcie na G+, komentujcie, dawajcie +1 ;D i inne rzeczy.
PS. Demo także będzie na G+, ale mogę się postarać i wstawić także tu, ale materiały z gry lądują na G+. No to do zobaczenia na G+! |
 |
|
|
|
noruj

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2012 20:28
|
|
|
|
Ta gra na której się wzorujesz to jakaś kopia Harvest Moona x ]
Gdzie screeny? Po co publikujesz temat na ultimie skoro zdjęcia wrzucasz na jakieś google+? Czekam na screeny. |
|
|
|
SzymonKorgol

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 16:48
|
|
|
|
| Ponieważ tak chcę i tam są oddzielnie albumy zdjęć i posty, a jeżeli komuś się takie coś nie podoba, to niech się tym nie interesuje. |
 |
|
|
|
noruj

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2012 18:29
|
|
|
|
No trochę bezczelne zachowanie, zważywszy na to, że ten temat jest nieregulaminowy i mimo upomnień Angiusa, który standardowy dał ci tydzień na uzupełnienie tematu olałeś to ciepłym moczem. Teraz ja ci zwracam uwagę, a Ty dalej brniesz w swoje. Jak dla mnie temat do usunięcia. Dlaczego ultima ma promować ten projekt, skoro jego autor ma głęboko w poważaniu reguły panujące tutaj?
Traktujemy wszystkich równo? |
|
|
|
Feniks

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Czw 19 Lip, 2012 19:05
|
|
|
|
ostatnie pytanie trafne
Dodaj te screeny i nie bądź bezczelny, pókim dobry
Co do gry... Widać, że symulator życia codziennego, jakoś mnie to nie przekonuje, ale powodzenia w pracy. |
|
Nhadala

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Skąd: Klam
|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 06:40
|
|
|
|
| Cytat: | | No trochę bezczelne zachowanie, zważywszy na to, że ten temat jest nieregulaminowy i mimo upomnień Angiusa, który standardowy dał ci tydzień na uzupełnienie tematu olałeś to ciepłym moczem. |
A kim jest Angius, że ma się go pod tym względem słuchać ? modem ?, a poza tym widzę, że mod również się tutaj wypowiadał, a o to jego wypowiedź
| Cytat: | simsy, ja wiem, bardziej jakiś dating sim (którym, notabene, jest chyba co 4 grą w japonii ale spoko ^^), albo i harvest moon'a.
Cóż, ciekawe nawet, grafika dobra... tylko te facesety... o_o'... zmień je... czy coś. |
i jakoś nie widzę w niej napisanego, że temat do zmiany i ma tydzień na poprawę, więc temat zostaje. |
|
CrasheR

Pomógł: 123 razy Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 609 Skąd: Nibelheim
|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 10:42
|
|
|
|
Nhadala, dziwne ... Zwykle nieregulaminowe tematy leciały od razu xD
A co do gry, to nie wydaje mi się bys dokonał jakiegoś cudu i co ty ciągle z tym G+ ? Od reklam jest specjalny dział. |
|
Nhadala

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Skąd: Klam
|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 12:00
|
|
|
|
Tytułem tematu powinien być tytuł projektu (bez zbędnych dopisków).
Temat powinien zostać oznaczony ikoną adekwatną do stanu ukończenia gry - Zapowiedź / Demo / Pełna wersja (opcja podczas pisania tematu).
Treść tematu powinna składać się z:
opisu fabuły, (jest choć trochę przykrótka, więc proszę autora o rozpisanie się
co najmniej 3 screenshotów (zrzutów ekranu) umieszczonych w tagach . nie ma, więc proszę o podesłanie na pv obrazków zamieszczę
Demo i pełne wersje gry należy hostować na min. 2 różnych hostingach (np. Rapidshare, Megaupload, Sendspace, Badongo, Hostuje, Mediafire). - nie musi mieć zapowiedż
Także odnośnie fabuły i obrazków proszę o kontak na pv, temat nadal pozostanie otwarty. Pozdrawiam. |
|
noruj

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 13:55
|
|
|
|
| Cytat: | | A kim jest Angius, że ma się go pod tym względem słuchać ? modem ?, |
A co to ma za znaczenie kim jest Angius? Regulamin obowiązuje czy nie? Ja nie wiem, może tu panuje jakaś mania wielkości wśród moderacji, ale tu nie chodzi o to, że ktoś się ma kogoś słuchać - regulamin jasno stawi jakie są zasady wrzucania zapowiedzi, a Angius serdecznie upomniał autora, że ten się do nich nie stosuje.
| Cytat: | | a poza tym widzę, że mod również się tutaj wypowiadał, a o to jego wypowiedź[...]jakoś nie widzę w niej napisanego, że temat do zmiany i ma tydzień na poprawę, więc temat zostaje. |
Hehe, no to tylko świadczy o kompetencji moderatora, no i znowu - co to za mania wielkości?
Regulamin obowiązuje tylko wtedy, kiedy moderator się upomni? Heh, niezłe pole do nadużyć. |
|
|
|
Amelanduil

Preferowany:

|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012 13:59
|
|
|
|
| Nhadala napisał/a: | | a poza tym widzę, że mod również się tutaj wypowiadał, a o to jego wypowiedź | Bo wiesz, nie widziałem celu pisać czegoś dwa razy, skoro Angius już NAPISAŁ standardową formułkę, praktycznie na początku tematu -_-' Co za różnica, tak jak napisał noruj: | noruj napisał/a: | | Regulamin obowiązuje tylko wtedy, kiedy moderator się upomni? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |