Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Czw 28 Cze, 2012 22:02
Cytat:
Władca Pierścieni 4ever! Czytałeś Hobbita?
witaj bracie, czytałem kilka razy
Cytat:
Podbój Arnoru przez Nazgule w III erze
też chciałbym wykorzystać taką fabułę
Cytat:
i chciał bym by można było zagrać Nazgulem i pokonać Elfy.
uciekając od ogółu, Król Nazguli rozbił elfy podczas nacierania na Rivendell i Fornost oraz resztę Arnoru kiedy chciał go podbić gdy III era była jeszcze młoda więc bd miał możliwość ujrzeć ów rzecz (być może ofcorse )
Cytat:
Jak ktoś zrobi kolejna fabułę o zwycięstwie "dobra" nad "złem" to ...umrę.
sam Czarnoksiężnik doszczętnie zniszczył kulturę Arnoru jednak na końcu (UWAGA xd) elfy pod dowództwem Elronda, Glorfindela, Cirdiana i Galadriely pokonały go gdzieś w okolicach Góry Gundabad (dla ciekawych radze poszperać w necie to i owo)
Cytat:
ja jestem za hobbitem jeśli chodzi o gierkę w makerze.
niestety hobbit na 1oo% odpada sam z sb odpada jako fabuła, gdyż nie mogę ścierpieć ich "stylu bycia", przez co nie za bardzo za nimi przepadam, jednak małe odwołania do ich krainy, kultury i bohaterów zawsze można zrobić
Ostatnio czytałem "Niedokończone Opowieści Númenoru i Śródziemia " podobała mi się początkowa fabuła o Tuorze i jego przybyciu do Gondolinu która byłaby ciekawa na grę
________________________ Pomagam z:
-Javą
-RMVX
-Skryptami(niektórtymi)
-Systemami OS
-Nauką c#/c++ i Javą
Ja to bym chętnie zobaczył coś bardziej epickiego, tzn - tworzenie świata przez Ainurów, pierwsze konflikty z Melkorem/Morgothem, kreacje świata, Valarów i Majarów.
Co prawda świat WP przejadł mi się, ale po zrobieniu prezentacji maturalnej o Tolkienie jakoś wróciła mi chętka na jego twórczość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum