OPIS:
Witam, chcÄ wam zaprezentowaÄ grÄ o tematyce post apokaliptycznej serii "Operation- Atomic".
(Za tamtÄ wpadke na rpg maker 2k/3k serdecznie przepraszam).
FABUĹA:
Wszystko siÄ toczy w roku 2040 po ataku atomowym o sile 20 MT (Mega Ton) Ĺwiat siÄ cofnÄ Ĺ w erÄ ciemnoĹci. Angielska armia w 2013 roku przed atakiem atomowym w 2014 roku, wybudowano sub-atomowy schron nazwano go "krypta zero". Schron mĂłgĹ wytrzymaÄ 3 ataki atomowe jest rĂłwnieĹź trudny do wykrycia przez radary. Ale po wojnie atomowej Ĺwiat siÄ staĹ groĹşny, powstaĹy dwa klany tak zwane bractwa. Kiedy urodziĹ siÄ w krypcie potomek pierwszego zarzÄ dcy Mansom wszystko po jakimĹ czasie byĹo w jego rÄkach. ZgodziĹ siÄ wyruszyÄ w Ĺwiat w poszukiwaniu swojego brata ktĂłry zdradziĹ koalicje kradnÄ c przy tym schematy schronu....
SKRYPTY:
Kod:
ABS system
Tomas Edison Skrypt
i jeszcze tam jakieĹ byĹy ale nie pamiÄtam musiaĹ bym sprawdziÄ xD
Nie! Nie rĂłb tak na skrinach w wiadomoĹciach...
Bo to caĹe pisanie "SĹowo !." Jest gĹupie i niepoprawne...
Wnerwia mnie to pokemoĹskie coĹ.
Ale o tym skoĹczyĹem. Jak poprawisz, gra wydaje siÄ
byÄ juĹź spoko, tylko w fabule zmieĹ siĹÄ wybuchu - to siĹa wybuchu
w Hiroszimie, a to nawet Japonii nie cofnÄĹo. SwojÄ drogÄ nie da siÄ zniszczyÄ
Ĺwiata jednÄ atomĂłwkÄ
Jak to nie ma !.
Ja@)(*)$#)_(*# !
Zamknij temat i koĹcze pracÄ nad tym za(&*(&( projektem ^.^ (screnĂłw nie ma.. u mnie sa jak na tacy a wy pewnie se jaja robicie zamknij i zero dyskusji nie ma tematu !!!)
Co do samej gry? LubiÄ post-apo, ale nie lubiÄ klimatĂłw takich science fiction poĹÄ czonym z wojennymi bitwami - te caĹe bomby atomowe itp.. Nie, to nie dla mnie.
WiÄcej do powiedzenia nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum