Co to jest Steam chyba mĂłwiÄ nie muszÄ. Ten temat sĹuĹźy siÄ do dzielenia nazwami uĹźytkownika Steam oraz grami w jakich moĹźna was spotkaÄ.
Ja jestem tam jako Darkhog i gram ostatnio w Gear Up (ta gra co to Angius ostatnio streamowaĹ).
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 22 Paź, 2012 10:06
MĂłgĹbym Tobie podaÄ nick podaÄ, lecz myĹlÄ, Ĺźe na nic siÄ Tobie zda. Na Steam wchodzÄ tylko po to, by zagraÄ w Champions Online. Ew. sprawdziÄ te Gear Up.
Bardziej preferujÄ xFire, ktĂłry przykĹadowo mam w podpisie i na ktĂłrym jestem zawsze dostÄpny, gdy mam wĹÄ czony komputer i poĹÄ czenie z internetem. :)
Na Steamie Tomb Raider Legend i Anniversary po 2.49 eurosĂłw a Underworld po 3.74. Ja mogÄ pomyĹleÄ o co najmniej dwĂłch powodach aby kupiÄ i Ĺźadnym aby nie kupiÄ.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum