Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 181 Skąd: siÄ tu wziÄ Ĺem?
Wysłany: Pią 21 Gru, 2012 20:08
Konkurs (przewidywalny)
ZaczÄ Ĺem myĹleÄ nad czymĹ takim jak konkurs na najfajniejszego
uĹźytkownika.Co sÄ dzicie o takim czymĹ?Czy chcielibyĹcie siÄ przekonaÄ,kto jest
najbardziej lubiany na Ultimie?Czy w ogĂłle chcecie coĹ takiego?
ProszÄ mĂłwiÄ...tfu...pisaÄ.
Jakby ktoĹ chciaĹ siÄ zgĹosiÄ do takiego czegoĹ,proszÄ pisaÄ na PW.
(Bo to bÄdzie anonimowe,zresztÄ ,przekonacie siÄ o co chodzi)
________________________ 99 % ĹwirĂłw czyta mĂłj podpis z rÄkÄ na myszce.
Nie odchylaj rÄki - jest juĹź za późno
Wiem,to mogĹem zrobiÄ w wiÄkszym rozmiarze.Przypatrz siÄ bardziej!
Twoja percepcja i umiejÄtnoĹÄ rozumienia przekazu niebezpoĹredniego mi imponujÄ , Owco...
Ja tam wystarczajÄ co duĹźo zrozumiaĹem z jego wypowiedzi, ale jestem jakiĹ dziwny, moĹźe dlatego.
Nie no, pewnie, zapisz, przecieĹź kaĹźdy widzi, jak to bardzo ego jest waĹźnÄ czÄĹciÄ naszego Ĺźycia i w zupeĹnoĹci nie powinniĹmy siÄ z nim rozstawaÄ i tylko myĹleÄ o tym, jak postrzegajÄ nas inni, oraz wcale nie zasugerowaĹem, Ĺźe gardzÄ takÄ postawÄ . Ale ty to jesteĹ bardzo spostrzegawczym czĹowiekiem!
moĹźe i nie jest on bezpoĹrednio uĹźytkownikiem, ale hej! To przecieĹź LEONIDAS :D No przecieĹź wiadomo, Ĺźe jest najlepszy :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum