Ostatnio postanowiĹem przeszukaÄ forum w poszukiwaniu dobrego rozszerzonego iconsetu.
PostawiĹem mu jednak jeden warunek: MusiaĹ zawieraÄ podstawowe ikony w normalnej kolejnoĹci - aby nie wprowadzaÄ baĹaganu w skryptach róşnego rodzaju.
Na forum go nie znalazĹem wiÄc postanowiĹem poszukaÄ szerzej.
ZnalazĹem taki - znalazĹem i zafascynowaĹem siÄ nim tak bardzo Ĺźe postanowiĹem wam go poleciÄ:
Spoiler:
A co Wy o nim sÄ dzicie?
Pozdrawiam!
Ryszard 'Allemov'
PS. MoĹźe ktoĹ mi podlinkowaÄ battler najzwyklejszego Wilka, czy chociaĹźby NiedĹşwiedzia!?
Strasznie mi tego do gry brakuje a nigdzie znaleĹşÄ nie mogÄ... nie samÄ fantastykÄ Ĺźyje czĹowiek, w grze powinny znaleĹşÄ siÄ teĹź 'normalne' zwierzÄta!
[ Komentarz dodany przez: Nhadala: Pon 24 Wrz, 2012 13:30 ]
Tak dĹugie obrazki naleĹźy wstawiÄ w znacznik [spoiler] [ /spoiler]- tylko bez spacji w ostatnim spoilerze. Przypominam na przyszĹoĹÄ. Nhadala
Ostatnio zmieniony przez Nhadala Pon 24 Wrz, 2012 13:28, w całości zmieniany 1 raz
Ten iconset jest juĹź bardzo dobrze znany ;/ JuĹź pewnie wiele razy link do niego przewijaĹ siÄ w kilku postach, a co do wilka, nie lepiej zaĹoĹźyÄ temat we wsparciu? No ale masz wilka:
DziÄki za wilka, takĹźe co do icon setu. Nie znalazĹem na forum ani nigdzie, wiÄc ja osobiĹcie go nie znaĹem. Ale takiego z rozszerzeniem szukaĹem. WiÄc wielkie dziÄki ! :)
Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 16:47
Po prostu ...
http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?t=9499 OSTATNI POST - SAM GO NAPISAĹEM. NIE BYĹO NA FORUM?! PRZEZ OSTANIE 3 TYGODNIE UTRZYMYWAĹ SIÄ LINK DO "OSTATNI POST" !!
Ramez, przecieĹź on jest przezroczysty sam z siebie. Wrzucasz go sobie do projektu, zmieniasz nazwÄ i moĹźesz od razu go uĹźywaÄ. Nie trzeba nawet ustawiaÄ przezroczystoĹci - nawet na wszelki wypadek sama sprawdziĹam -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum