Ogłoszenie 

Uwaga! To forum jest w trybie offline.
Wszelką pomoc uzyskasz pod adresem
forum.ultimateam.pl


Administracja Forum


Poprzedni temat «» Następny temat
Ring Menu VX
Autor Wiadomość
pw1602 



Preferowany:
RPG Maker VX

Pomógł: 11 razy
Dołączył: 09 Paź 2011
Posty: 119
Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 15:49
Siemka. Skrypt na pewno mi się przyda, ale czy nie dałoby się zmienić go tak, aby wyświetlał się Bestiariusz, Zmiana Drużyny, Pkt co poziom i usunięcie save? Jeżeli jest już wyżej w postach to przepraszam, ale nie wiedziałem. Chodzi mi dokładnie, aby wszystko było w jednym.

PS. Dzięki za pomoc :)


@Edit Aha zapomniałem. Da się jeszcze zrobić, aby było jakieś tło w tym Ring Menu?
 
 
Michu_1999 




Preferowany:
RPG Maker VX

Dołączył: 02 Paź 2010
Posty: 43
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 14:38
A może być jeszcze bestiariusz :?:
 
 
eXway 




Preferowany:
RPG Maker VX

Dołączył: 10 Kwi 2012
Posty: 12
Skąd: Kraina RPG Makera
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2012 07:51
Sory, że teraz to pisze (2 lata pózniej) Lecz czy można Wgrać do koła :

1.Punkty co poziom ?
2. Dziennik Misji VX ?

Z góry dzięki :lol:
________________________
Pomogłem? Daj + ....

Spoiler:


Szkoda słów:
Skrypty (pisane przez was...) 80%
Fabuła 100%
Mapy 50%
Grafika 100%
Testy 10%
Do ukończenia gry 2 miesiące ;)


 
 
 
MrCorniszon 




Preferowany:
RPG Maker VX

Pomógł: 33 razy
Dołączył: 20 Lip 2010
Posty: 278
Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Nie 22 Kwi, 2012 14:43
Dacie radę przerobić to tak aby był zapis, wczytaj i wyjście ? (tylko)
________________________
User bez ostrzeżenia to jak żołnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostał ostrzeżenie
Nie liczy się ilość postów tylko ich jakość ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %

Spoiler:



 
 
~Nakhitto 




Preferowany:
RPG Maker XP

Dołączył: 29 Lip 2012
Posty: 11
Wysłany: Pią 24 Sie, 2012 17:58
Dało by się zrobić punkty lecz przy okazji usunąć save? Dziękuje ;-)
________________________
 
 
 
szymlip 



Preferowany:
RPG Maker VX

Dołączył: 10 Lis 2012
Posty: 1
Wysłany: Nie 18 Lis, 2012 16:23
kiedy próbuje wyłączyć menu pojawia mi się błąd "script'mod menu' line 202 no method error occured udefined method 'close' for NilClass"
 
 
darkknights 



Preferowany:
RPG Maker VX

Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 19
Wysłany: Nie 31 Mar, 2013 10:06
A możecie zrobić by działał bestariusz i Drzewko umiejętności?Prosze! 8-)
________________________
:D
 
 
SaE 





Ranga RM:
2 gry

Pomogła: 8 razy
Dołączyła: 14 Paź 2007
Posty: 189
Wysłany: Pon 08 Kwi, 2013 13:12
Przeszukaj forum. Na 100% była podobna prośba.
________________________
Nie ma śniegu, a na ulicach pełno bałwanów ^^


 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template Klam by Ayene