Od razu mĂłwiÄ, Ĺźe jeĹli chcecie dawaÄ linki do stron typu midishrine - to nie musicie. Kilka dni temu odpaliĹem getlefta i poĹciÄ gaĹem caĹÄ zawartoĹÄ vgmusic i midishrine. W swojej grze jednak chciaĹbym teĹź mieÄ parÄ "autorskich" muzyczek, tzn. takich, ktĂłre nigdzie indziej nie zostaĹy uĹźyte. OgĂłlnie to staram siÄ korzystaÄ z mniej znanych muzyk, ale parÄ muzyk typu finale, czy nawet catlevania (ale to tylko do jednej scenki) siÄ znajdzie. No, ale do rzeczy. PotrzebujÄ nast. muzyczek:
Muzyka do duĹźego miasta (stolica) - coĹ spokojnego, ale wesoĹego
Zamek krĂłlewski - tutaj raczej nie trzeba wyjaĹniaÄ - coĹ dostojnego, synfonicznego
Sklep - tutaj moĹźna siÄ popisaÄ, nie mam sprecyzowanego, jak to ma brzmieÄ
PlaĹźa - coĹ pomiÄdzy muzykÄ z HawajĂłw i wysp Bahama
[ Dodano: Pon 03 Maj, 2010 11:17 ]
To co, pomoĹźe mi ktoĹ z tymi midikami (jeĹli ktoĹ tu umie robiÄ ;p).
P.S. ProszÄ o przeniesienie do dziaĹy MateriaĹy pomocnicze, bo tam chyba bardziej pasuje.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Wszystko fajnie, ale ja telefonĂłw komĂłrkowych nie uĹźywam - wolÄ Skype.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 359 Skąd: spytaj innych
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 08:12
Mam jakiĹ program, postaram siÄ coĹ zrobiÄ.
Edit: takie pianinkowe mogÄ robiÄ, przykĹadzik ( tylko go tak nazwaĹem ): http://www.speedyshare.com/files/22851902/test.mid jak chcesz, to go dodaj
________________________ po co to kopiujesz? ;d
Spoiler:
Fakty:
1.Widzisz mĂłj podpis
2.JesteĹ w internecie
3.Czytasz
4.Siedzisz przy komputerze
5.JesteĹ na UltimaForum
6.TwĂłj nick to Gość
kiedys tu bylo fajniej... coz gospoda rma forever
chwala tym ktorzy nadal robia w 2k
Fajnie, tylko Ĺźe to do jakiegoĹ lochu pasuje. Dobra, znalazĹem jakiĹ edytor midi dla linuksa, moĹźe w tym mi siÄ coĹ uda wykombinowaÄ, tylko nie wiem czy w tej wersji nie jest czasem sfajczony eksport.
Ok, tylko zrĂłb takie o jakie prosiĹem w pierwszym poĹcie.
//EDIT: Tak przy okazji - w muzyczkach jesteĹ lepszy, niĹź w minigierkach.
1) Nie dziaĹa pod Wine (implementacja WinAPI dla Linuksa)
2) Nie mam zdolnoĹci (tzn. coĹ tam umiem, ale raczej nie jeĹli chodzi o midi)
Yhm... Tyle, Ĺźe ja wolaĹbym oryginaĹy, a nie przerĂłbki z makerowego rtp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum