Mam pytanie czy idzie w blizie da siÄ zrobiÄ Ĺźeby np pisaĹo ile golda i expa dostaje....
np 34gold 234 exp
a i czy jeszcze zamiast tego Ĺźe icona itemu co go wylociĹem nie leĹźaĹa na ziemi ino pisaĹo np found bronze sword lub coĹ takiego
Zawsze po walce pokazuje siÄ iloĹÄ otrzymanego zĹota i expa, a co do przedmiotu na ziemi nie wiem o co chodzi :D ĹźebyĹ musiaĹ go podnosiÄ? Czy co? To do skryptĂłw musisz iĹÄ.
tak chodzi mi oto Ĺźeby po walce pisaĹo ile dostaĹem golda i expa a itemy wypadajÄ na ziemie a ja chce Ĺźeby pisaĹo jak coĹ np zdobÄdÄ Ĺźe zdobyĹem to i to a nie na ziemi leĹźaĹo
Yo musisz zrobiÄ na zasadzie zdarzenia. Ĺźe np. na expowisku jak pokonsz potwora (wywoĹaj zdarzenie-> walka) w warunkach jest Przegrana: i Wygrana: to po wygranej zrĂłb zdarzenie tuĹź obok bohateraz i przedmiot jaki ma wypaĹÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum