Bardzo dobry host bez limitu miejsca, transferu i rozmiaru bazy. TOS (regulamin) jest bardzo prosty (tylko 6 punktĂłw) i zrozumiaĹy. SÄ dzÄ c po stronach uĹźytkownikĂłw jest teĹź bardzo szybki. Strona jest stosunkowo nowa (z sierpnia br.), ale myĹlÄ Ĺźe dĹugo postoi.
P.S. Reklam teĹź nie ma.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Wiesz, zawsze moĹźna do tego podpiÄ Ä DARMOWÄ domenÄ co.cc (rejestracja pod www.co.cc), lub skorzystaÄ z jakiejĹ polskiej strony z aliasami (np. glt.pl)
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
Nom. ZresztÄ domenÄ moĹźna podpiÄ Ä w późniejszym terminie - ja na razie bÄdÄ korzystaĹ ze standardowej, przynajmniej pĂłki nie zrobiÄ mojego cms-a (najpierw muszÄ siÄ uporaÄ z szablonem z ktĂłrym mam problemik). Później sobie jakÄ Ĺ kupiÄ (ovh.pl ma tanie domeny +/- 30 zĹ w pierwszym roku i odnowienie tyle samo, wiÄc raczej tam bÄdÄ kupowaÄ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum