Ale lepiej przejdĹşmy do rzeczy... Od 2 wrzeĹnia komputer mi "zwariowaĹ".
NiektĂłre gry zaczÄĹy mi siÄ ciÄ Ä chociaĹź siÄ wczeĹniej nie ciÄĹy. WiÄkszoĹÄ gier i programĂłw
wogĂłle przestaĹo dziaĹaÄ!
Ĺťadna gra na emulator (Nessie, Visual Boy Advance, No$GBA) nie dziaĹajÄ .
Czy ktoĹ moĹźe wie, co mogĹo siÄ staÄ z moim komputerem? PodkreĹlam ,Ĺźe NIE MAM INTERNETU! ChodzÄ do takiej jednej kafejki w okolicy!
Zapisz potrzebne pliki na dysku przenoĹnym albo na CD ktĂłre majÄ max. 2 gb
zapisz nazwy programĂłw i zobacz czy sÄ dostÄpne w sieci na serwisach takich jak instalki.pl/dobreprogramy.pl albo innych
oraz przeinstaluj system ;] ... to pomaga w wiÄkszoĹÄ problemĂłw.
Teraz przywrĂłÄ wszystko ( programy zainstaluj od nowa i przenieĹ na naj. dysk H:// albo F:// pliki z CD/dysku)
Pozdro ;]
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Wiesz ja ci proponuje ;P totalnego Formata ;P UsuĹ Partycje ktĂłre masz i stwĂłrz na nowo ;P to Pomaga :D w nie ktĂłrych przypadkach : o bo ja teraz mam przypadek ktĂłry nawet najwiÄkszym filozofom siÄ nie ĹniĹ :o strony mi siÄ nie wczytujÄ ;o opisy na gg nie moge zmieniÄ i tak dalej ; O mimo formatĂłw ;o zmiany windowsĂłw i totalnej czystoĹci ; O jest dalej to samo ; o nawet jak na PC nic nie zainstaluje tylko internet to dalej to samo ; O normalnie porycie ;O ale cóş no nic nie zrobie ;D
FireBlade, masz racje bo nie chcÄ straciÄ dĹugo szukanegio Algodoo z crackiem :F.
Aha, i pamiÄÄ nie ma tu nic do rzeczy, bo wiele razy miaĹem poniĹźej 350 MB i byĹo dobrze.
PrzenieĹÄ danych nie mogÄ ,poniewaĹź pendrive mi siÄ rozwaliĹ ,bo zostawiĹem go na noc obok magnesu :/
PS: Kable, to jak mogĹeĹ pisaÄ posty skoro "strony ci siÄ nie wczytujÄ "? :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum