|
MrugajÄ
cy ekran w VX |
| Autor |
Wiadomość |
Avara

Pomogła: 32 razy Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 331 Skąd: ĹĂłdĹş
|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 16:52
|
|
|
MrugajÄ
cy ekran w VX
|
| Gdy mam grÄ w okienku wszystko jest ok. Gdy robiÄ full screen od razu zaczyna mrugaÄ na czarno. Z tego co siÄ na razie dowiedziaĹam, mam za dobry komputer. PrĂłbowaĹam przeróşnych rozdzielczoĹci (nawet niestandardowych), czÄstotliwoĹci odĹwieĹźania ekranu i nie raz robiĹam Auto Adjusting, ale nic nie pomaga. Z RPG XP nie mam takich problemĂłw, a jest starszy. Czy jest na to jakiĹ sposĂłb? Pomóşcie. |
|
|
|
kamillo112

Preferowany:

|
|
|
|
Flanagan

Preferowany:

Pomógł: 9 razy Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 181 Skąd: Ziemia
|
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 19:48
|
|
|
|
| komputer nigdy nie jest za dobry moĹźe byÄ za sĹaby moĹźe kĹĂłci siÄ z modelem karty graficznej sprawdĹş wymagania programu na jakiejĹ stronce tam powinno pisaÄ typ karty graficznej jaki jest zalecany to tyle powinno zadziaĹaÄ |
|
|
|
Avara

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 08:12
|
|
|
|
PrĂłbowaĹam wyszukaÄ podobnych tematĂłw, ale nie znalazĹam i dlatego zaĹoĹźyĹam nowy za co przepraszam.
KartÄ graficznÄ
mam bardzo dobrÄ
z oryginalnym sterownikiem. MĂłj komputer speĹnia wszystkie wymagania bez najmniejszego problemu. Zastanawia mnie tylko to, Ĺźe RPG XP dziaĹa bez najmniejszego problemu a VX jest tak niedopracowany pod tym wzglÄdem (nie u wszystkich dziaĹa peĹen ekran)... |
|
|
|
Flanagan

Preferowany:

Pomógł: 9 razy Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 181 Skąd: Ziemia
|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 17:04
|
|
|
|
moĹźliwe Ĺźe to dlatego ale moĹźe Ĺşle ĹciÄ
gaĹaĹ jeĹli masz pl to sprĂłbuj z twierdza www.rpgmaker.pl i tam masz jeĹli angielskiego to poproĹ Ayene mi podaĹa link i dzaĹa bez zarzutu |
|
|
|
Avara

|
|
|
|
Hemp Gru

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Gru 2009 Posty: 56 Skąd: BeĹchatĂłw
|
Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 13:40
|
|
|
|
Piractwo na UF siÄ rozprzestrzenia:(
Ludzie jak tak dalej bÄdzie to wkoĹcu Enterbrain zbankrutuje i nie bÄdzie nowych RM'Ăłw...
Tu masz link do Eng RM'a: http://download.cnet.com/...4-10815920.html Trial, fulla musisz kupiÄ...
A przyczyna to po prostu... RM w wersji PL... Jak byĹem maĹo doĹ. to teĹź miaĹem PL i mi siÄ tak robiĹo teraz mam Eng fulla bo kupiĹem, poniewaĹź wspieram producentĂłw...I na Eng siÄ tak nie robi... |
|
|
|
Drawestien

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 13:51
|
|
|
|
| U mnie zato niedziaĹa XP a VX Ĺmiga...(mam Windows7) |
|
|
|
Avara

|
Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 14:02
|
|
|
|
| WÄ
tpiÄ by chociaĹź poĹowa osĂłb z UT miaĹa oryginalnego. Obecnie nie staÄ mnie na oryginaĹ. Trudno, Ĺźe nie da siÄ nic z tym zrobiÄ. DziÄki za pomoc ;) |
|
|
|
|
|