1 - Czy moĹźe mi ktoĹ poprzetĹumaczaÄ kilka wyrazĂłw? SÄ z ABS Mr. Mo i nie wiem jak moĹźna te sĹowa przetĹumaczyÄ :
-AI Triggers (AI - stuczna inteligencja?)
-Behavior
-Activator
-Probability
Nie chodzi mi Ĺźeby wpisaÄ sobie do Translatora i braÄ byle jakie sĹowo, tylko Ĺźeby pasowaĹo...
2 - Problem z CMS Zer0. Gdy wejde w zakĹadke zdolnoĹÄ ZAWSZE (czy odpale nowy projekt, czy robie na starym) mam element - fire :SCREEN
1:
-AI Triggers - To chyba coĹ z wyzwalaniem sztucznej inteligencji. Aktywator ich dziaĹaĹ. CoĹ takiego.
-Behavior - Zachowanie
-Activator - Aktywator
-Probability - PrawdopodobieĹstwo
Nic z tego mi nie pasuje... Behavior przetĹumaczyĹem jako Postawa, Activator wiedziaĹem Ĺźe Aktywator ale liczyĹem na inne tĹumaczenie, ale chyba nie ma szans, Probability mi nie pasuje : TRGActivators = ['Lider grupy', 'Sojusznik', 'Gracz', 'WrĂłg', 'Probability'], a co do Triggers to mi nie pomogĹeĹ ; >
2 - SzukaĹem wĹaĹnie i nic nie mogĹem zdziaĹaÄ
Nie, ale jeĹli chcesz tĹumaczyÄ to rĂłb to dobrze.
I po co wygaszasz? -.-"
To tĹumaczenie jak dla mnie jest poprawne, tym bardziej Ĺźe go nie wydaje, tylko jest dla mojej gry.
Wygaszam aby nie byĹo nie potrzebnego spamu tutaj. A po co innego?
DziÄki, co do zmienienia kolejnoĹci, daĹem nad main i zadziaĹaĹo tylko teraz prĂłbuje siÄ uporaÄ z licznymi bĹÄdami wyskakujÄ cymi w niektĂłrych miejsach (zostaĹo juĹź nie wiele)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum