| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Avara Sob 18 Sie, 2012 18:36 |
Faceset generator |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
Domilos

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 21:29
|
|
|
Faceset generator
|
Tak sobie przeglądałem internet, aż na trafiłem na ciekawy program do tworzenia fejsów.
http://viscocent.devianta...rator-196969645
Obrazek, jak i link do pobrania jest na w/w stronie. A jeśli się komuś nie chce:
Obrazek i link
A TU jeszcze jeden link, gdyby powyższy nie działał.
Program jest w angielskiej wersji językowej, lecz jego obsługa jest prosta.
Przykładowe fejsy:
Credits:
Celliana (Jej generator był podstawą tego.)
Pentagonbuddy (Za grafikÄ™.)
ew. Viscocent (Za stworzenie.To tak ode mnie. Jak ktoś będzie chciał to doda.)
PS. Jeśli taki temat był, to przepraszam. Używałem szukajki i tego programu nie znalazłem.
[ Komentarz dodany przez: Avara: Sob 18 Sie, 2012 18:36 ]
Temat zamykam zgodnie z 29. punktem Regulaminu. Temat może zostać ponownie otwarty na prośbę autora. |
|
|
|
Ki O

Preferowany:

Doł±czył: 16 Lut 2012 Posty: 1 Sk±d: PoznaĹ„
|
Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 08:14
|
|
|
|
| Program dość przydatny, jednak nadal nie znam wszystkich jego możliwości. Tak się zastanawiam czy byłaby jakaś możliwość dodania własnych materiałów, chociaż wnioskuję że tak. Program póki co jeśli chodzi o generowanie Facesetów jest najlepszym z jakim się spotkałem, tak więc z pewnością użyję go wiele razy, chociaż używanie GIMP'a nie jest wcale aż takie złe. Wydaje mi się, że tak i tak będzie trzeba trochę popoprawiać błędy zrobione tym generatorem. Oczywiście, wspaniałe znalezisko. |
________________________ Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich...
 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |