Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2012 Posty: 52 Skąd: Lublin
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 23:04
Mini-gry - !!!POMOC!!!
Witam wszystkich! RobiÄ grÄ jRPG (tak jak wszyscy uĹźytkownicy tego programu), ale chciaĹbym dodaÄ teĹź parÄ mini-gierek. Mam juĹź parÄ, ale chciaĹbym zrobiÄ coĹ takiego
jak w projekcie Magiczna WieĹźa.
ProszÄ o skrypty, a najlepiej filmik, lub bardzo dokĹadny (i zrozumiaĹy dla zielonych) opis jak to zrobiÄ.
Nie, nie chodzi o system skoku. Chodzi o system platformĂłwki.
A co do minigierek - rĂłwnieĹź wiÄkszoĹÄ jest juĹź na forum - Button Mash, Input Match, Timing, etc.
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 14:06
Angius napisał/a:
Nie, nie chodzi o system skoku. Chodzi o system platformĂłwki.
A co do minigierek - rĂłwnieĹź wiÄkszoĹÄ jest juĹź na forum - Button Mash, Input Match, Timing, etc.
Czy ten skrypt jest na tym forum? Bo ja takiego nie znalazĹem.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2012 Posty: 52 Skąd: Lublin
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 15:48
Angius napisał/a:
Ĺap demko. Ja nic z niego nie rozumiem, ale moĹźe ci siÄ przyda :D
Wszystko Ĺadnie, tylko ja chciaĹem robiÄ grÄ jRPG i dodaÄ tylko w niektĂłrych momentach takÄ mini-gierkÄ. Co zrobiÄ, aby te wszystkie skrypty nie dziaĹaĹy, dopĂłki ich nie wywoĹam, lub jakiĹ przeĹÄ cznik bÄdzie na ON?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum