| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Nhadala Czw 19 Lip, 2012 11:09 |
Pytanie |
| Autor |
Wiadomość |
Konfundus

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 39 Skąd: Verra w Helladonie
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 20:15
|
|
|
Pytanie
|
Hmm... Nie wiem, gdzie mĂłgĹbym zaĹoĹźyÄ Ten temat, dlatego zakĹadam w Ĺmietniku. Lecz nie wiem czy doczekam siÄ odpowiedzi. Otóş, od pewnego czasu (Windows XP) na moim komputerze, nie mogÄ rozmawiaÄ z kolegÄ
przez skype. SĹyszy dĹşwiÄki z kompa, lecz mikrofon nie, mikro byĹ sprawdzany na innym komputerze, ale na moim nie dziaĹa ( znaczy nie Tyle co nie dziaĹa jak mnie nie sĹychaÄ). WiÄc, jeĹźeli ktoĹ miaĹ podobny problem, To oczekujÄ jak najszybszej odpowiedzi, jakaĹ Ĺatwa, prosta, zrozumiaĹa, strzaĹkowa odpowiedĹş. Dam pomĂłgĹ, gdyĹź dziwnie siÄ czujÄ, kiedy kolega siÄ obraĹźa, a ja nie mogÄ odpowiedzieÄ...
Powiem Tyle, Ĺźe To forum jest jedynym moim ratunkiem.
PS: StosowaĹem siÄ do filmĂłw na YT , lecz nic nie pomagaĹo. MĂłj system dĹşwiÄkowy To Realtek HD Audio. Przy okazji, Ĺźeby zadziaĹaĹo To na odwrĂłt, sĹychaÄ moje mikro, ale dĹşwiÄkĂłw nie ma. |
|
|
|
Rave

Preferowany:

Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 348 Skąd: /dev/null
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 21:04
|
|
|
|
| Jak sĹyszy dĹşwiÄki z kompa, to sprawdĹş czasem, czy w Skype nie masz ustawionego Stereo Mix/Miks Stereo zamiast mikrofonu jak urzÄ
dzenia nagrywajÄ
cego. |
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world. |
|
|
|
Konfundus

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 39 Skąd: Verra w Helladonie
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 21:12
|
|
|
|
| MoĹźna wiedzieÄ, gdzie To siÄ ustawia, jeĹźeli nie sprawi To problemu? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |