Witam. Mam taki problem. Troche moĹźna siÄ nie skapnÄ Ä po opisie, bo nie wiem jak to nazwaÄ.
Otóş gdy chce zrobiÄ prĂłbny instalator do gry i zaznaczam include RTP data to gra wychodzi za duĹźa w rozmiarze, poniewaĹź mam zainstalowany samurai pack, to dlatego gra mniej wiÄcej tyle zajmujÄ, a ja pytam siÄ o to, czy jest jakiĹ program ( bo sposĂłb znam, przerzucanie grafik do projektu, ale boje siÄ Ĺźe coĹ spartole) ktĂłry zrobi mi instalator a w nim bÄdÄ grafiki tylko takie, ktĂłre uĹźyte sÄ w grze? poniewaĹź nie chce mieÄ tego samurai packa, bo nawet mi nie dziaĹa
JeĹli nic siÄ nie da poradziÄ to trudno, bÄde wrzucaĹ 150 mb gry przez jakieĹ 6 godz.
KorzystaĹem kiedyĹ z programu, ktĂłry pokazywaĹ jakich elementĂłw w projekcie brakuje. Jednak i on okazaĹ siÄ zawodny. Najlepiej dodawaÄ wszystko na bieĹźÄ co, uniknie siÄ przez to podobnych sytuacji. W przeciwnym razie pozostaje prĂłba charakteru. Pozdrawiam
Chodzi ci o zmniejszenie pliku przy tworzeniu instalatora? Najlepiej to wywal z caĹego projektu wszystkie grafiki, muzyki itp. ktĂłrych nie uĹźywasz, bo one sÄ tam niepotrzebne. Zostaw tylko te, ktĂłre sÄ ci potrzebne lub wiesz, Ĺźe zrobisz z nich uĹźytek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum