Zamknięty przez: Nhadala Pią 27 Lip, 2012 13:54 |
Animacje na mapie |
| Autor |
Wiadomość |
tracersgta

Preferowany:

Pomógł: 45 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 612 Skąd: mam wiedzieÄ?
|
Wysłany: Pią 27 Lip, 2012 08:41
|
|
|
Animacje na mapie
|
| Mam ostatnio problem w swoim projekcie z animacjami wyĹwietlanymi na mapie. NiezaleĹźnie na jakim zdarzeniu "rozkaĹźÄ" pokazaÄ animacjÄ, animacja zawsze pojawia siÄ na Ĺrodku mapy. Podejrzewam Ĺźe to wina skryptu Requiem SBABS Standard, czyli walki w czasie rzeczywistym. To sÄ
tylko moje podejrzenia... |
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeĹźeli pomogĹem daj "PomĂłgĹ"
 |
|
|
|
Feniks

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Pią 27 Lip, 2012 12:50
|
|
|
|
Animacje przystosowane sÄ
do pokazywania ich na Ĺrodku. Wystarczy zrobiÄ jakieĹ zdarzenie i ustawiÄ, aby animacje na tym zdarzeniu pokazaĹo, tak moĹźna wyznaczyÄ pozycjÄ animacji, a innych sposobĂłw na to w tej chwili nie znam |
|
Avara

Pomogła: 32 razy Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 331 Skąd: ĹĂłdĹş
|
Wysłany: Pią 27 Lip, 2012 13:08
|
|
|
|
W bazie danych w zakĹadce "animacje" przy wybranej animacji jest do ustawienia "position". MoĹźna ustawiÄ, by byĹo to przy gĹowie, przy tuĹowiu, przy nogach celu lub na caĹym ekranie. Musisz mieÄ najwyraĹşniej ustawionÄ
tÄ
ostatniÄ
opcjÄ ^^ ZmieĹ jÄ
a wszystko bÄdzie graÄ |
|
|
|
tracersgta

Preferowany:

Pomógł: 45 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 612 Skąd: mam wiedzieÄ?
|
Wysłany: Pią 27 Lip, 2012 13:28
|
|
|
|
RzeczywiĹcie... To dlatego np. piÄĹci pokazywaĹo normalnie... Tak czy inaczej pomogĹy zmiany w bazie danych, czyli to co napisaĹa Avara. DziÄki . |
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeĹźeli pomogĹem daj "PomĂłgĹ"
 |
|
|
|
|
|