Wbijasz lvl. Wybierasz klasse jakÄ chcesz graÄ jest 4 klas: Ĺucznik, Mag, Wojownik, Kleryk,
Plus do tego sÄ profesje Ĺucznika i wojownik np. ĹwiatĹa, Mroku, Ognia.
Spoiler:
wybĂłr klasy:
menu:
walka z bossami:
róşne niesamowite miejsca:
czasoprzestrzeĹ:
i wiele wiÄcej róşnych ciekawych rzeczy.
Wiele ciekawych questĂłw i map!!!
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Czw 19 Sie, 2010 10:40, w całości zmieniany 2 razy
MoĹźe trochÄ o fabule napiszesz...
MOĹźe trochÄ o bohaterach napiszesz...
MoĹźe dasz link do dema/gry...
MoĹźe napiszesz trochÄ o celu bohatera...
JeĹźeli chodzi o grÄ, to MaaaaaaaluteĹko szczegĂłĹĂłw,
DuuuuuuuuuĹźe mapki itd.
Menu moĹźe byÄ.
ResztÄ nie wiem jak oceniÄ.
________________________ Pozdrawiam, bo nie chcÄ zawsze pisaÄ powyĹźej - KillYou
PS JeĹźeli nie rozumiesz (pomoc) co jest napisane powyĹźej, to wrzucÄ screeny :)
The Elect
TwĂłrca: KillYou
Pomocnicy Pr0mes, Spino333, Janus, Kacperer
============================================================
============================================================
Tekst Podpisu:
Podpis - dozwolona iloĹÄ znakĂłw:500
bionicl, moĹźe to Trawny Gejzer xDD heh :P no MomoMarcin3, musisz popracowaÄ nad grafikÄ :P Musisz siÄ postaraÄ i dÄ ĹźyÄ do celu :P prĂłbuj ;] i wypuĹÄ coĹ co bÄdzie wyglÄ daÄ bardzo dobrze ; ]
1 screen- takie sobie menu. Te "Nowa Gra", "Kontynuuj" wyglÄ da ciekawie, ale tĹo nie.
2 screen- doĹÄ pusta mapa. Na siĹÄ upchana siÄ wydaje.
3 screen- nazwa lokacji zbyt dĹuga.
4 screen- fajny boss^^
5 screen- lepsza mapa niĹź ta na drugim screenie, ale trochÄ za duĹźa.
6 screen- pusto.
widzÄ Ĺźe sporo skryptĂłw z tego forum uĹźyĹeĹ, ale to jak najbardziej dobrze
Co mi siÄ podoba? - rÄcznie malowanie przeciwnikĂłw! Poza tym nie co dzieĹ walczy siÄ z "kropelkÄ " xD !
Co leĹźy moim zdaniem? - mapping - mogĹeĹ siÄ bardziej postaraÄ. FabuĹa - jakaĹ by siÄ przydaĹa....
OgĂłlnie jak mam byÄ szczery to powiem Ĺźe nie za bardzo mnie zachÄciĹeĹ do twego projektu...Ale ciekawi mnie 1 rzecz - czy to jakÄ klasÄ wybierzemy wpĹynie w jakimĹ stopniu na grÄ (stosunek do bocatera, dodatkowe zadania itp)? Czy po prostu parÄ umiejÄtnoĹci inne i nic poza tym?
A tak na koniec popieram bionicl - lepiej zmieĹ "widnow" bo ten ktĂłry jest na screenach raczej niezbyt siÄ wkomponowuje w resztÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum