Jest to gra ktĂłrÄ dopiero zaczÄĹem robiÄ.FabuĹa do koĹca jeszcze nie jest przemyĹlana ale jak tylko juĹź bÄdzie do koĹca opracowana na pewno napisze.ParÄ ScreenĂłw
Spoiler:
WybĂłr postaci:ChĹopacy
WybĂłr postaci:Dziewczyny
KawaĹek Wioski
1 Quest
BÄde dodawaĹ nowe zdjÄcia i mĂłwiĹ o nowoĹciach jak bÄdzie coĹ nowego.
Jakby co bÄde edytowaĹ ten post.I jeszcze 1 pytanko:Czy moĹźna edytowaÄ tÄ ikonke ktĂłra jest obok nazwy gry?Bo ten konik mnie wkurza XD
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Czw 19 Sie, 2010 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Magia to Magia ;D a czy defensywna czy ofensywna zaleĹźy od UmiejÄtnoĹci danego maga :D Dlatego moje zdanie jest takie Ĺźe KapĹan powinien byÄ zmieniony na innÄ profesje :D bo widzÄ Ĺźe takowy kapĹan jest ElfkÄ :P wiÄc moĹźe coĹ z tym powiÄ zanym ? :P z magiÄ elfĂłw :P teĹź by byĹo dobre :P ale to tylko zaleĹźy od Ciebie :P nie bÄdÄ krytykowaĹ projektu skoro nie wiem co w nim jest :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum