________________________ Pozdrawiam, bo nie chcÄ zawsze pisaÄ powyĹźej - KillYou
PS JeĹźeli nie rozumiesz (pomoc) co jest napisane powyĹźej, to wrzucÄ screeny :)
The Elect
TwĂłrca: KillYou
Pomocnicy Pr0mes, Spino333, Janus, Kacperer
============================================================
============================================================
Tekst Podpisu:
Podpis - dozwolona iloĹÄ znakĂłw:500
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 99 Skąd: z Huty MiĹskiej
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 20:57
KillYou, napiszÄ p plsku tyt. gry:
Bjonicelkas stori :)
[ Dodano: Wto 02 Lut, 2010 11:50 ]
Bardzo was proszÄ: kto kolwiek edytowaĹ mi ten pierwszy post niech go zmieni... Teraz tak beznadziejnie wyglÄ da...
________________________ Gość, podoba ci siÄ moja gra? ;)
MyĹle, Ĺźe bÄdzie bardzo dobra masz taki sam talent jak kolega Squall....
Nie to co ja... Ja jak siÄ zabiore, to potem coĹ mi siÄ nie uda wkurze siÄ i kasuje projekt :D
Czekamy na demo!
Powodzenia!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 99 Skąd: z Huty MiĹskiej
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 22:02
Dodano nowÄ postaÄ:
Spoiler:
Artur
Bionicelka pozna go w lochach Endeser-a, jeszcze jako maĹego chĹopca (ok 10 lat). Bionicelka, juĹź jako nastolatka postanawia siÄ nim "zaopiekowaÄ". Jest to postaÄ doĹÄ neutralna i zaleĹźna od bohaterki, miÄdzy innymi gdyĹź "chĹopak jest doĹÄ sĹabo rozumny"
Artur
Bionicelka pozna go w lochach Endeser-a, jeszcze jako maĹego chĹopca (ok 10 lat). Bionicelka, juĹź jako nastolatka postanawia siÄ nim "zaopiekowaÄ". Jest to postaÄ doĹÄ neutralna i zaleĹźna od bohaterki, miÄdzy innymi gdyĹź "chĹopak jest doĹÄ sĹabo rozumny"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum