Tak. Xp i Vx orginalne po ang. sÄ na trialu po 30 dniach moĹźna je wykupiÄ, aby dalej robiÄ gry. A Xp i Vx po PL sÄ nie legalne i z wieloma bĹÄdami.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Mam takie pytanie po co wykupywaÄ jakÄ Ĺ peĹnÄ wersje jak moĹźna na necie znaleĹźÄ craka
OgĂłlnie polecaĹbym vx ,ale xp ma duĹźo wiÄcej moĹźliwoĹci i po za tym kaĹźde miejsce moĹźe wyglÄ daÄ tam orginalnie.ChoÄ chyba kiedyĹ widziaĹem skrypt ,ktĂłry pozwalaĹ na zmiane tilsetĂłw na inne w kaĹźdej mapce w vx.
Tak wiÄc polecam xp
Mam takie pytanie po co wykupywaÄ jakÄ Ĺ peĹnÄ wersje jak moĹźna na necie znaleĹşÄ craka
Po to, Ĺźe to nie legal i sÄ w nim bĹÄdy oraz po to, Ĺźeby ciÄ nie zĹapali.
[ Dodano: Czw 18 Mar, 2010 16:56 ]
Oraz wiele skryptĂłw nie dziaĹa.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Rpg xp... Powody: Jest ich mnĂłstwo (jak dla mnie) Ĺadne grafiki, Ĺatwy w obsĹudze, mi siÄ podoba podstawowy system walki ale jak chcesz mam tu najlepszy ABS jaki wyszedĹ:
http://forum.chaos-projec...php?topic=106.0
Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 359 Skąd: spytaj innych
Wysłany: Nie 28 Mar, 2010 20:30
Kup se VX. Ĺatwo siÄ robi gry, a poza tym dobra grafika i z duĹźÄ iloĹciÄ skryptĂłw moĹźna robiÄ fajne gry. Ale XP teĹź jest fajny, ja uĹźywa obu. Ale jak chcesz kupiÄ to kup se VX. mam cracka do twierdzĂłwy XP ktĂłry powoduje Ĺźe skrypty dziaĹajÄ ...
________________________ po co to kopiujesz? ;d
Spoiler:
Fakty:
1.Widzisz mĂłj podpis
2.JesteĹ w internecie
3.Czytasz
4.Siedzisz przy komputerze
5.JesteĹ na UltimaForum
6.TwĂłj nick to Gość
kiedys tu bylo fajniej... coz gospoda rma forever
chwala tym ktorzy nadal robia w 2k
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum