Nie. Pokazuje mi siÄ bĹÄ d Game.exe i wywala z gry.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 515 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Sob 03 Kwi, 2010 20:48
To wejdĹş w MenedĹźer zadaĹ Windows (Ctrl + alt + delete). Daj zakĹadkÄ procesy i znajdĹş proces Game.exe . Daj potem PPM na ten proces >> Ustaw priorytet >> Normalny. Potem wyĹwietli ci siÄ jakieĹ okienko to daj ok... I juĹź nie powinno wywalaÄ...
Nadal to samo, ale nic. Nie bÄdÄ testowaÄ tego projektu, ale juĹź mĂłwiÄ, Ĺźe full bÄdzie Ĺwietne.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
PobraĹem demko i jestem mile zaskoczony: Ĺadny mapping, dobrze prowadzona fabuĹa, dobrane skrypty.
ZauwaĹźyĹem jednak Ĺźe system walki z jakiego korzystasz to Requiem SBABS by vlad (czy jakoĹ tak) jednak jest to jakaĹ stara wersja tego skryptu, lub co gorsza wersja z tego forum.
http://www.rpgmakervx.net/ tu szybko znajdziesz nowszÄ wersje tego skryptu z dziaĹajÄ cym HUD i z o wiele lepszÄ instrukcjÄ . JeĹli miaĹ byĹ jakieĹ problemy z skryptem pisz na PW na pewno pomogÄ.
Super, podoba mi siÄ demo. Gra jest Ĺwietna. Ĺadne mapki i jakby coĹ innym nie pasowaĹo, Ĺźe masz 2 bohaterĂłw (mi to nie przeszkadza), bo dodaĹem do swojego projektu 1 osobÄ.
<@ EDIT:
Koza moĹźe mieÄ moce, poniewaĹź w mitologii greckiej byĹa koza Amaltea, ktĂłra wykarmiĹa Zeusa, a on z jej skĂłry zrobiĹ tarczÄ EgidÄ i miaĹ rĂłg obfitoĹci, ktĂłry dawaĹ wszystko co sobie wymarzysz.
<@ EDIT 2:
Jak tworzysz INN z broniÄ to lepiej to oddziel lub poszerz, poniewaĹź jak wynajmujesz miejsce do spania to co masz spaÄ na podĹodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum