Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 23:22
Organy kojarza mi sie z zespolem "One Republic", a szczegolnie w piosence "All the rights moves", nie wiem jakim cudem chce mi sie spiewac skoro mi 1/8 kosciola brakuje. xD
Hmm jakieĹ Talenty? Tak mam jeden ;p Robienia z Siebie idioty... hmm czy coĹ wiÄcej ;p no potrafiÄ RysowaÄ ale czy to Talent ? raczej nie... bo musiaĹem ÄwiczyÄ wiele lat ;d
TAk wiÄc ;D nie posiadam TalentĂłw ;d czyli normalnie mĂłwiÄ c ;d przyszedĹem na Ĺwiat bez celu i SkillĂłw ;D
Nie mam talentu chyba praktycznie do niczego, mam za to przesadnie wybujaĹÄ wyobraĹşniÄ. Umiem robiÄ wiele rzeczy, ale nie jest to zasĹuga talentu, lecz Äwiczenia i nauki. :P
TeĹź nie mam talentu ;p za to w przedszkolu zaje*iĹcie przerysowywaĹem postacie z bajek ^^ teraz tego nie robiÄ, bo mi siÄ nie chce, ale powaĹźnie jak na przedszkolaka to mi to zaje*iĹcie wychodziĹo ;p (to nie byĹy jakieĹtam bazgroĹy pomazane kredkami).
________________________ KolekcjonujÄ "PomĂłgĹ". JeĹźeli ci pomogĹem i chcesz wzbogaciÄ mojÄ kolekcjÄ, kliknij "PomĂłgĹ".
Wow, na serio trudno jest obsĹugiwaÄ RPG Makera i uĹźywaÄ hostingĂłw stron :S Jak jesteĹ taki taki pr0 to zrĂłb grÄ we flashu lub C++, a stronÄ napisz w HTML
PS: Nie sztukÄ zrobiÄ grÄ, szutkÄ zrobiÄ dobrÄ grÄ
________________________ KolekcjonujÄ "PomĂłgĹ". JeĹźeli ci pomogĹem i chcesz wzbogaciÄ mojÄ kolekcjÄ, kliknij "PomĂłgĹ".
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 26 Cze, 2010 23:25
1 2 3 4> Mam Talent
MĂłj pierwszy talent: umiem liczyÄ do 10000
Ale dobra, najwaĹźniejszy jest talent ktĂłry jest unikatowy jak: BrzuchomĂłstwo,Muzyk,Dobry Polityk a nawet i moĹźe Kowboj ;}, ja tam jeszcze szukam swojego talentu, moĹźe jest blisko a nawet tego nie wiem?, nie wiem zobacze gdy bÄde mieÄ 30lat, moĹźe wtedy odkryje ten Talent, hmm, nie wiem co o tym pomyĹleÄ ja myĹlÄ Ĺźe mam niesamowity talent do gry na komputerze, poniewaĹź idealnie dĹugo na nim przebywam :_), ale nie wiem czy okreĹlic to do talentu poniewaĹź kaĹźdy by potrafiĹ zrobiÄ takÄ prostÄ rzecz jak siedzenie 12h. przed komputerem ^^, ja nie wiem co o tym myĹleÄ, napisze nastÄpny post jak odkryje mĂłj ukochany talencik , ale teraz naleĹźy czekaÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum